Gezien: The Internship in de Siniscoop Sint-Niklaas


Voor de eerste keer sinds 'Wedding Crashers' zijn Vince Vaughn en Owen Wilson terug samen op het scherm in de nieuwe komedie ‘The Internship’.

 

Het verhaal
Nick (Owen Wilson) en Billy (Vince Vaughn), beiden veertigers, worden ontslagen als verkopers van polshorloges en zijn werkloos. Nick neemt een job aan in de beddenwinkel van zijn schoonbroer, maar Billy wil meer en weet een stage bij Google te versieren.

De twee vrienden moeten zich bewijzen tegen honderden computergenieën. Ze moeten het, samen met enkele nerds, opnemen tegen andere teams in een reeks proeven. Alleen de besten zullen een contract bij het grote technologisch bedrijf krijgen...

 

Regie: Shawn Levy,

Cast: Vince Vaughn, Owen Wilson, Will Ferrell, Rose Byrne, John Goodman, Jessica Szohr, Max Minghella

Genre: Komedie

Duur: 119 minuten

 

The Internship, elke dag in de Siniscoop te Sint-Niklaas om 14.30u -17.00u - 20.00 u en 22.30u

Ook op zondag om 11.00u


Meer info en tickets op www.siniscoop.be
De mening van de kijker:

We troffen Lieselot Doms uit Antwerpen en haar vriend Gert-Jan Van Campen uit Kieldrecht aan in zaal 2 van de Siniscoop te Sint-Niklaas.


Beiden vonden het een leuke film. Lieselot is grote fan van beide acteurs en wist totaal niet waarover de film ging. Gert-Jan wist dat het over Google ging.

 

“De film is een aanrader en leert ons dat team spirit belangrijk is op de werkvloer”, aldus Gert-Jan.


Van het koppel krijgt de film een 8/10.


Ook Dorien Linthout en Joeri De Tender hadden genoten van de film. 

"Ik vind de film grappig, het is eens iets totaal anders", vertelde Dorien, "Ik zou hem zeker aanraden, omdat het een originele film is zonder clichés."

 

Ook Joeri was tevreden over zijn avondje bioscoop. "We komen geregeld naar de Siniscoop. Thriller, actie en komedie zijn mijn favoriete genres. 

'The Internship' voldeed aan mijn verwachtingen", aldus Joeri.