Gezien: The Counselor in Siniscoop Sint-Niklaas


‘The Counselor’ gaat over de succesvolle advocaat (Michael Fassbender ) die houdt van luxe en zijn vriendin Laura (Penélope Cruz) verwennen met dure cadeau’s. Hij vliegt zelfs helemaal naar Amsterdam om een dure diamant voor haar te kopen.


Om aan dat vele geld te komen, doet hij duistere zaakjes. Hij komt in contact met Reiner (Javier Bardem), een uitbater van een nachtclub en diens vriendin Malkina (Cameron Diaz).

Zo komt hij in de wereld van de drugshandel terecht. Reiner en diens criminele vriend  Westray (Brad Pitt) betrekken hem in een deal die maar liefst 20 miljoen dollar moet opbrengen.

 

Wat een eenvoudige zaak voor de Counselor moest worden, ontaard in pure ellende voor hem. De Counselor raakt verstrikt  in de criminaliteit en ziet geen uitweg meer..

 

Regie: Ridley Scott

Cast: Brad Pitt, Michael Fassbender, Javier Bardem, Cameron Diaz, Penélope Cruz, Natalie Dormer, Rosie Perez, Dean Norris

Genre: Thriller

Duur: 111 minuten

 

'The Counselor', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Sabine Moortgat uit Lebbeke vond de film 'The Counselor' nogal vaag. "Ik had er meer van werwacht", was haar reactie achteraf.

 

Sabine komt regelmatig naar Siniscoop in Sint-Niklaas.

"Ik kom gemiddeld zo'n 2 keer per maand. Het liefst van al zie ik graag actiefilms en komedies", aldus Sabine.


Christel Vanhoute uit Sint-Niklaas vond 'The Counselor' dan weer een zeer goede film.

"Een film die ik zeker zal aanraden aan mijn vrienden. Het is echt een spannende film die ik 8 op 10 geef", aldus Christel.

 

Christel komt graag naar Siniscoop. "Ik heb onlangs 'Insidious: Chapter 2', 'Turbo' en Olympus Has Fallen' gezien."


Griet Velters uit Temse heeft voor de film 'The Counselor' gekozen omwille van de bekende acteurs die er in meespelen.

 

"Het was een spannende, wrede film met een uitstekende cast", was haar reactie na afloop.

 

"Het beste moment van de film was voor mij wanneer de Couselor een diamant koopt. 'The Counselor' is zeker een aanrader, het is een heel speciale en dramatische film. Ik geef graag 8 op 10."


Tommy uit Sint-Niklaas vond 'The Counselor' een goede film.

 

"'The Counselor' is een echte aanrader. Ik heb echt genoten van deze film. Een goed verhaal en goede, bekende acteurs. 'The Counselor' krijgt van mij 8,5 op 10", aldus Tommy.