Gezien: Red 2 in Siniscoop Sint-Niklaas


De gepensioneerde CIA-agent Frank Moses (Bruce Willis) leidt een rustig en onopgemerkt leventje met zijn vriendin Sarah (Mary-Louise Parker). Tot op de dag dat hij zijn voormalige partner Marvin (John Malkovich) tegen het lijf loopt.


Die waarschuwt hem dat hun leven in gevaar is. Tijdens de Koude Oorlog waren ze namelijk betrokken bij een missie om een nucleair wapen de Sovjet-Unie binnen te smokkelen. De bom is nog steeds kwijt en het is de taak aan Frank en zijn team om het explosief te vinden en zo de wereld behoeden voor een ramp.

Maar allereerst moeten zij Edward Bailey (Anthony Hopkins) die het wapen heeft ontworpen bevrijden uit een psychiatrische inrichting. Moses en zijn companen kunnen verder op de hulp rekenen van Victoria (Helen Mirren) en de Russische Miranda Wood (Catherina Zeta-Jones).

 

Maar Frank Moses heeft meer vijanden dan hij dacht en de vermiste kernbom uitschakelen blijkt moeilijker te zijn dan hij dacht...

 

Regie: Dean Parisot

Cast: Bruce Willis, Helen Mirren, John Malkovich, Catherine Zeta-Jones, Anthony Hopkins, Mary-Louise Parker, Neal McDonough

Genre: Misdaad, actie

Duur: 116 minuten

 

'Red 2', elke dag te zien in Siniscoop in Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Maaike en Kjell Goossens uit Hamme vonden 'Red 2' een Jolly Good film!

Vooral de schietscène met de blauwe Porsche vonden ze geweldig.

 

Maaike en Kjell gaven 'Red 2' een welverdiende 9 op 10.


Christophe Depuydt uit Gent omschrijft de film als goed, spannend en grappig. 

 

"Red 2 is een film die ik zeker iedereen wil aanraden. Het is een film met veel actie en vooral humor. Ook ik vond de achtervolging met de Porsche het beste moment van de film".

 

'Red 2' krijgt van Christophe een 9 op 10.


Viana Bauters uit De Klinge vond 'Red 2' een toffe actiefilm.

 

"Een aanrader", zei ze ons, "een film vol met actie, wilde achtervolgingen met auto's en geweld. Voor mij is deze film een 7,5 op 10 waard", aldus Viana.

 


Ook Koen Folbroeck uit Bazel was na afloop tevreden dat hij 'Red 2' gezien heeft in de Siniscoop.

 

"Ik vond het een degelijke film vol spanning en een snuifje humor", zei Koen. "Een film die ik zeker aan mijn vrienden zal aanraden. 'Red 2' krijgt van mij een 7 op 10".

 

Koen uit Bazel komt regelmatig naar de Siniscoop. "De laatste film die ik er zag was Pacific Rim".