Gezien: R.I.P.D in Siniscoop Sint-Niklaas


Nick (Ryan Reynolds) is een agent uit Boston die doodgeschoten wordt door zijn collega. Hij komt terecht in een bovennatuurlijke wereld en werkt daar verder bij de R.I.P.D, het Rest In Peace Department.

 

Hij krijgt de oude cowboy Roy (Jeff Bridges) als partner. De twee zijn echter niet bestemd om met elkaar samen te werken.

Nick is vastbesloten te zorgen dat z'n moordenaar z'n verdiende loon krijgt, maar die heeft het voorzien op z'n rouwende echtgenote Julia (Stephanie Szostak).

 

Nick en Roy gaan op jacht naar geesten die weigeren om over te steken naar "de andere kant". Alleen hebben ze niet voor het zeggen in welk lichaam ze dat doen...

Regie: Robert Schwentke

Cast: Ryan Reynolds, Jeff Bridges, Mary-Louise Parker, Kevin Bacon, Robert Knepper, Stephanie Szostak, Marisa Miller

Genre: Misdaad, actie

 

R.I.P.D., elke dag in de Siniscoop te Sint-Niklaas

Meer info en tickets www.Siniscoop.be

 


De mening van de kijker:

Joren Fierens uit Sint-Niklaas vond R.I.P.D. een zeer goede film. 

"Ik heb voor deze film uit het Siniscoop-aanbod gekozen omdat ik de trailer heb gezien, en het leekt me wel een goede film", aldus Joren.

 

"Het beste moment van de film was voor mij het einde. Met de nieuwe identiteit. Ik zou zeker de film aanraden aan iedereen, vooral omdat hij zeer grappig is."

 

Joren geeft aan R.I.P.D. een 8 op 10.


Kelly Maris uit Temse vond R.I.P.D. een goede en leuke film. 

 

"Een film die zeker aan te raden is", vindt Kelly. Ze komt regelmatig naar de Siniscoop in Sint-Niklaas. De laatste film die ze er gezien heeft is De Verschrikkelijke Ikke 2.

 

"Van mij krijgt de film een 8 op 10", vertelde Kelly ons.


Ook Evelien vond R.I.P.D. een goede film. "Vooral het einde was de moeite waard", zei Evelien. "Ik geef de film graag een 8,5 op 10"

 

Evelien komt zowat eens per maand naar de Siniscoop. Het liefst ziet ze fantasy-films.


Guytan De Caussemaeker uit Temse heeft een aangename namiddag achter de rug in de Siniscoop. Ook hij koos voor R.I.P.D. te bekijken in zaal 1.

 

"Het was een goede film, ik vond wel dat Roy een vervelend accent had. Ik heb voor deze film uit het Siniscoop-aanbod gekozen omdat het verhaal mij wel aansprak."

 

"Het moment van de film was voor mij wanneer ze lieten zien hoe de twee eruit zagen voor de 'normale' mensen. Ik zou zeker de film aanraden aan mijn vrienden, een grappige film vol spanning. Een 7,5 op 10 waard voor mij", aldus Guytan.