Gezien: Percy Jackson: Sea of Monsters in Siniscoop Sint-Niklaas


In de Siniscoop te Sint-Niklaas is er de actie-avonturenfilm ‘Percy Jackson: Sea of Monsters’, het vervolg op ‘Percy Jackson: The Lightning Thief’ te zien met in de hoofdrollen Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson en Stanley Tucci.

 

Percy Jackson, zoon van een mensenmoeder en de zeegod Poseidon, leeft samen met de andere Halfgoden Grover, Annabeth en Clarisse in Camp Half-Blood.


In het kamp genieten ze van bescherming tegen vijandige reuzen dankzij het magische schild, dat er kwam door toedoen van Thalia, de dochter van Zeus, en waarbij ze in een boom veranderde.

In deze film moet Jackson er alles aan doen om het kamp te beschermen. Het magische schild is door Tyson, de éénogige halfbroer van Percy, doorbroken en Thalia’s boom blijkt vergiftigd te zijn. Enkel het Gulden Vlies kan redding brengen.

Percy gaat samen met zijn vrienden in de Bermuda Driehoek op zoek naar het Gulden Vlies.

 

Dat verloopt niet zoals gewenst, hun beste vriend Grover is intussen gevangen genomen en medehalfgod Luke, die werkt voor de vijand, is ook op zoek naar het Gulden Vlies.

Luke gaat over lijken en wil Percy en zijn vrienden vernietigen...

 

Regie: Thor Freudenthal

Cast: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson

Genre: Avonturenfilm,

Duur: 107 minuten

 

'Percy Jackson: Sea of Monsters', elke dag in 2D en in 3D te zien in Siniscoop Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Jonas De Dyn uit Moerzeke vond ‘Percy Jackson: Sea of Monsters’ een toffe film vol met leuke effecten. 

 

"Ik vond het beste moment in de film wanneer het monster werd opgeroepen. Ik kan deze avonturenfilm aanraden aan iedereen, omdat hij zo spannend is", aldus Jonas.

 

‘Percy Jackson: Sea of Monsters’ krijgt van de jongeman uit Moerzeke een 8 op 10.


Ook Mickey De Cock uit Sint-Niklaas vond het een toffe en spannende film.

 

"Ik vind ‘Percy Jackson: Sea of Monsters’ een leuke, spannende en mysterieuze film. Een film die ik zeker aan mijn vrienden wil aanraden.

Vooral het midden en het einde van de film vnd ik geweldig", vertelde Mickey ons na afloop van de film.

 

‘Percy Jackson: Sea of Monsters’ krijgt van Mickey een 9,5 op 10. 


Voor Wendy Mets uit Sint-Niklaas was ‘Percy Jackson: Sea of Monsters’ vooral een heel spannende film. Ook zij was in de wolken na het zien van deze film in 3D. "Van mij krijgt deze fantastische film een 9 op 10!", aldus Wendy.

 

De jongedame uit Sint-Niklaas komt zo'n vier keer per jaar naar de Siniscoop. "Ik zie alle genres van films graag, behalve western en films over de geschiedenis".


Frank De Dyn uit Moerzeke was ook tevreden na afloop van de film. "Ik vind het een goede film met spectaculaire effects. Een aanrader, ik zou zeker de 3D-versie iedereen willen aanraden".

 

Frank komt graag naar de Siniscoop. "We komen met de kids naar de bioscoop wanneer ze een goede film willen zien of soms voor een concertfilm".

 

‘Percy Jackson: Sea of Monsters’ krijgt van Frank een 7 op 10.


Ook Lieselot uit Nieuwkerken troffen we aan in zaal 5 van de Siniscoop.

"Ik heb voor deze film gekozen omdat ik de boeken heb gelezen en ik vind die geweldig".

 

Lieselot vindt ‘Percy Jackson: Sea of Monsters’ fantasierijk, tof en spannend. "Het beste moment van de film was voor mij wanneer het verhaal over Kronos in glas verteld wordt".

 

"Ik zou de film willen aanraden aan degenen die van dit genre houden of zij die de boeken al gelezen hebben. De tweede film van Percy Jackson krijgt van mij een 7 op 10. Ik vind de boeken net iets beter dan de film", aldus de mening van Lieselot.

 


Julie uit Sint-Niklaas vond de film een mooi gemaakte avonturenfilm vol mooie momenten. 

 

"Een film die ik niet per se wil aanraden bij mijn vrienden, maar zeker niet wil afraden.  Ik geef ‘Percy Jackson: Sea of Monsters’ zelf graag een 8 op 10", vertelde Julie ons.