Gezien: ONE DIRECTION This is Us in Siniscoop Sint-Niklaas


Woensdag 28 augustus ging de One Direction-film 'This Is Us' in wereldpremière. Ook de Wase tieners komen massaal naar Siniscoop in Sint-Niklaas om de muziekdocumentaire van One Direction te zien op groot scherm.

 

De populaire boysband One Direction uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland bestaat uit Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles en Louis Tomlinson.

De vijf eindigden in 2010 als derde in het Britse talentenjachtprogramma X-Factor. Het was de start voor hen van een ongeziene muzikale carrière.  


De film '1D3D' vertelt het bijzondere verhaal over de boysband en hun duizenden fans. Een documentaire die Niall, Zayn, Liam, Harry en Louis volgt vanaf hun deelname aan X-factor tot hun wereldwijde doorbraak, met het optreden in de beroemde O2 Arena in Londen.

Backstagebeelden worden afgewisseld met fantastische opnames van hun concerten. ‘One Direction: This Is Us’ is geregisseerd door Morgan Spurlock (Super Size Me) en geproduceerd door Simon Cowell, Adam Milano, Morgan Spurlock en Ben Winston.

 

Een must see voor de fans!

 
Genre: Muziekdocumentaire 
Regisseur: Morgan Spurlock
Duur: 1h 35m
 
'ONE DIRECTION This is Us' is elke dag in 2D en 3D te zien in de Siniscoop te Sint-Niklaas.
Meer info en tickets op www.Siniscoop.be

Ook wij van De Boekenkast waren aanwezig en spraken met enkele 1D-fans

Jana Schoofs en haar vriendin Margot Roggeman, beiden uit Zele, kwamen naar de Siniscoop om 'This is Us' de film over de megapopulaire band One Direction te zien.

 

"Ik ben niet echt een fan maar de jongens kunnen wel goed zingen", zei Jana. "Best Song Ever is mijn lievelingsliedje en voor mij is de knapste ontegensprekelijk Harry", aldus Jana.

 

Ook Margot vindt Harry de knapste van het vijftal. "De band kan goed zingen en ze hebben mooie clipjes. Mijn lievelingsliedje is 'One Way Or Another'", verklapte Margot ons.


Bronwen en Renske Ivens uit Liezele waren samen met Moran Goeman uit Puurs naar Sint-Niklaas afgezakt. De drie waren in de wolken om de film 'This Is Us' van hun favoriete groep te zien.

 

Renske: "Ik luister altijd met mijn vriendin naar de liedjes van One Direction. Louis is de knapste van de band en voor mij is 'Best Song Ever' hun mooiste nummer."

 

"One Direction is voor mij alles", zegt Bronwen. "Ik hoor graag het liedje 'Heart Attack' en ik heb een oogje op Harry. Hij is toch wel de knapste van 1D!", aldus Bronwen.

 

Voor Moran Goeman is dan weer Liam de knapste jongen. Ook zij hoort graag de muziek van One Direction en haar lievelingsnummer is 'Little Things'.


In de Siniscoop troffen we ook Jolien De Rycke met haar vriendinnen Hanne Lauwers en Fien De Wreede aan.

 

Voor Jolien uit Lokeren betekent 1D 'Superveel'. 'De band heeft supermooie liedjes en voor mij is 'Best Song Ever' hun beste nummer. 

Op de vraag wie de knapste van de vijf is, antwoordde Jolien "Liam!".

 

Fien uit Kruibeke vindt dan weer dat Harry de knapste is. "One Direction betekent veel voor mij. Ze zijn hot!!"

"Ik heb aan elk liedje van 1D een speciale herinnering", wist Fien ons te zeggen. Ook voor haar is 'Best Song Ever' hun best song ever.

 

Hanne uit Lokeren ziet dan weer Zayn wel zitten. "De groep betekent keiveel voor mij", aldus Hanne. Net als haar vriendinnen is ook voor Hanne 'Best Song Ever' dé song van 1D.


Emma De Bondt heeft naar eigen zeggen 'veel te veel' herinneringen aan de liedjes van 1D. "De groep betekent dan ook mijn leven voor mij", aldus Amma.

 

Op de vraag wie de knapste is, antwoordde ze: Zyan. "Mijn lievelingsliedje is nog steeds 'Little Things'", vertelde Emma uit Hamme.