Gezien: Now You See Me in Siniscoop Sint-Niklaas


The Four Horsemen is een groepje goochelaars die optreden in Las Vegas. De illusionisten presenteren er een ongelofelijke stunt: terwijl ze hun show uitvoeren overvalt de bende virtueel een bank in Parijs en verdelen ze het geld onder het publiek.

Het klinkt enorm leuk. Groot is de verbazing wanneer ‘s anderdaags blijkt dat de desbetreffende bank werkelijk is overvallen..


FBI-agent Dylan probeert deze zaak op te lossen. Jammer genoeg voor hem moet hij samenwerken met Alma, een rechercheur van Interpol.

Uit wanhoop vraagt Dylan raad aan de beroemde magiër Thaddeus. De is er van overtuigd dat de bankoverval gepleegd is door gebruik te maken van vermommingen en videobedrog. Over één ding zijn Dylan en Alma het eens: The Four Horsemen moeten een handlanger hebben, en het vinden van die persoon is de sleutel tot de oplossing.

 

Is het magie, een brutale roof of toch iets anders? Het antwoord vindt u wanneer u naar ‘Now You See Me’ gaat kijken in de Siniscoop!

 

Regie: Louis Leterrier,

Cast: Mark Ruffalo, Isla Fisher, Morgan Freeman, Jesse Eisenberg, Michael Caine, Woody Harrelson, Mélanie Laurent, Elias Koteas, Dave Franco, Common

Genre: Thriller, komedie

Duur: 116 minuten

 

Now you See Me, elke dag in Siniscoop te Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Wesley Geysels uit Beveren wou na het bekijken van de trailer de film 'Now You See Me'  zeker gaan bekijken in de Siniscoop te Sint-Niklaas.

 

Na de vertoning was Wesley in de wolken: "Het is een fantastische film. Een zeer goede verhaallijn en een sterk staaltje acteerwerk van de acteurs. Ik zou defilm zeker iedereen aanraden, gewoonweg omdat hij zo goed is!"

 

Het beste moment van de film was voor Wesley wanneer er in de show in New Orleans de FBI-agent getackeld werd. 'Now You See Me' krijgt van Wesley een 9 op 10!


Ook Davy Geysels uit Beveren vond de film heel goed en spannend.

 

"Ik vond de vechtscène met Jack tegen de politie het beste moment uit de film. Ik raad iedereen aan om naar de film te komen kijken en geef 'Now You See Me' een welverdiende 9 op 10".


Stephie Vangenechten uit Sint-Niklaas komt soms naar de Siniscoop. Zo heeft ze onlangs nog 'Girl Most Likely' gezien.

 

'Now You See me' omschrijft ze in drie woorden: goed, onverwacht en spannend.

 

"Een aanrader is de film zeker, vooral omwille van de verrassende plot. Ook van mij krijgt deze topper een 9 op 10", aldus Stephie.


De bioscoopfilm 'Now You See Me' kon Marleen Noppe uit Beveren zeker bekoren. "Ik vond de film heel goed, een aanrader! De beste scène vond ik wanneer de bende de bank beroofden", vertelde Marleen ons.

 

En ook Marleen gaf na het bekijken van de film een ruim verdiende 9 op 10 voor 'Now You See Me'.


Robbe Boon uit Hamme komt gemiddeld eens per maand naar de Siniscoop te Sint-Niklaas. Het lefst van al ziet hij actiefilms en komedie. 

 

"Een zeer goede film die ik graag een 9 op 10 geef. De beste scène van de film was voor mij het stuk toen alles tesamen kwam", aldus Robbe.


Maurice Temmerman uit Wetteren vond het een pracht van een film. "Een film met een perfecte spanning tot het einde", is de mening van Maurice.

 

Op de vraag of hij de film zou aanraden bij zijn vrienden, antwoordde Maurice volmondig ja. "Een aanrader omwille van de spanning, het is reeël en de magie die steeds blijft verbazen."

 

Maurice uit Wetteren gaf de hoogste score van de dag: 9,5 op 10 voor 'Now You See Me'!


Eva Gorrebeeck uit Temse heeft omwille van de magie gekozen voor deze film uit het aanbod. 

 

"De film is geweldig. Zeker aan te raden voor iedereen. Het is een spannende film vol met illusie tot het einde".

 

"Ik geef 'Now You See Me' graag een 7 op 10", vertelde Eva ons na afloop van de film.


Na de vertoning van 'Now You See Me' in de Siniscoop ontvingen we nog twee anomieme reacties.

 

"Ik heb voor deze film gekozen op aanraden van vrienden. Het is een zeer goede film met een onderhoudend verhaal. Kortom een film die boeit tot het einde. Ik geef deze film een 8 op 10".

 

"Een zeer originele, spannende en onvoorspelbare film! Ik heb het meeste genoten van de scène wanneer de bende het geld aan het publiek uitdeelden.

Ik zal de film zeker aan mijn vrienden aanraden, vanwege de originaliteit en de spanning van de film. Kortom een 9 op 10 waard voor mij!"