Gezien: Man of Steel in Siniscoop Sint-Niklaas


Nieuw in de Siniscoop is film ‘Man of Steel’. Een Amerikaanse actie-avonturenfilm in 3D, geregisseerd door Zack Snyder en geproduceerd door Christopher Nolan.


Goed nieuws voor zij die het verhaal rond Superman niet zo goed kennen, ‘Man of Steel’ vertelt het volledige verhaal vanaf de geboorte van de Superheld.

 

Kal-El (Henry Cavill) wordt geboren op de planeet Krypton. Wanneer de planeet op het punt staat vernietigd te worden, wordt de kleine Kal-El door zijn ouders naar de aarde gestuurd.

Daar beleeft hij zijn jeugd bij het echtpaar Jonathan (Kevin Costner) en Martha (Diane Lane) Kent en krijgt hij de naam Clark. De jongeman ontdekt naarmate hij ouder wordt, dat hij niet is zoals alle anderen en dat hij superkrachten heeft.


Op zijn 33ste levensjaar wordt hij gevonden door generaal Zod, die van de aarde een nieuw Krypton wil maken en de mensheid wil vernietigen.

Aan Superman de taak om de aarde te redden en de slechte Zod te stoppen...

Regie:Zack Snyder

Cast: Henry Cavill, Amy Adams, Kevin Costner, Laurence Fishburne, Diane Lane, Michael Shannon, Julia Ormond,

Genre: Actie, avontuur

Duur: 148 minuten


‘Man of Steel’ elke dag in de Siniscoop te Sint-Niklaas om 14.30u -17.15u - 20.00 u en 22.30u

 

Meer info en tickets op www.siniscoop.be
De mening van de kijker

We vroegen aan Bram Van Puymbroeck wat hij van de film vond.
Bram komt regelmatig naar de Siniscoop en houdt van actie, avontuur en superhelden films.
"Ik vond dat in het begin de film nogal verwarrend op gang kwam, maar dat werd na een tijdje goedgemaakt. Je kan wel zeggen dat ik een echte Superman-fan ben, ik heb de meeste films gezien", aldus Bram.

Man of Steel vond hij een hele goede film met veel actie. "Henry Cavell, die de rol van superman vertolkte, vind ik tot hiertoe de beste acteur als Superman, en zijn kostuum vind ik ook prachtig."
Bram kan iedereen de film aanraden. "Man of Steel is voor de fans een must see film!"

Ook Peggy en Stefan uit Nieuwkerken-Waas vonden het een goede film, beter dan de voorgaande.
Het feit dat Henry Cavell de hoofdrol speelde, stemde het koppel gelukkig. Ze hadden hem al eerder zien spelen in 'The Tudors', waarin hij de rol van Charles Brandon, de schoonbroer van Hendrik VIII vertolkte.
Peggy en Stefan zijn echte Superman-fans. Ze vonden de film ontspannend en entertainment.

De vrienden Ruben Van Santbergen en Ferre Van Eynde hadden genoten van de film. "Ik vond de 3D-effecten leuk. Het geeft toch een meerwaarde aan de film", vertelde Ruben ons.

 

"Ik kan de film warm aanraden aan iedereen! Ik hoop dat er een vervolg op komt, dan ga ik zeker opnieuw kijken", aldus Ferre Van Eynde.