Gezien: Machete Kills in Siniscoop Sint-Niklaas


Machete (Danny Trejo) is terug in de bioscoop! Na ‘Machete’ uit 2010 is er nu de film ‘Machete Kills’ met de gewezen federale agent in de hoofdrol.


De Ameikaanse president (Charlie Sheen) heeft een quasi onmogelijke opdracht voor Machete. Die moet kartelleider Mendez the Madman (Demián Bichir) uitschakelen, die een raket op Amerika wil afvuren. Om de Verenigde Staten te redden, moet de raket uitgeschakeld worden.

Maar er is een groot probleem, de raket is gekoppeld aan het hart van Mendez. Het is alleen wapenhandelaar Luther Voz (Mel Gibson) die dat kan voorkomen.

 

Maar ook Voz heeft gemene plannen. Hij wil  vanuit de ruimte een raket op de wereld afvuren, zodat er een wereldoorlog komt.

Het is aan Machete om de wereld voor een grote ramp te behoeden…

Regie: Robert Rodriguez

Cast: Danny Trejo, Alexa Vega, Amber Heard, Mel Gibson, Jessica Alba, Cuba Gooding Jr., Sofia Vergara, Charlie Sheen, Vanessa Hudgens

Genre: Actie, geweld

Duur: 107 min.

 

'Machete Kills', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Karin Messagie uit Sint-Gillis-Waas heeft voor de film 'Machete Kills' gekozen omdat ze de eerste film ook gezien heeft en die goed vond.

 

"'Machete Kills' is een goede film vol actie en humor. Ik zou de film willen aanraden bij mijn vrienden, omwille van de humor. 'Machete Kills' krijgt een 8 op 10", aldus Karin.


Thomas De Bock uit Beveren vond 'Machete Kills' een goede film. "Hoewel ik de eerste beter vond, deze was soms wat overdreven", zei Thomas. "Het beste moment van de film was voor mij het einde".

 

Thomas komt 1 à 2 keer per maand naar Siniscoop. Het liefste ziet hij actiefilms een fantasy.


Ringo De Wilde uit Zele was tevreden dat hij de film 'Machete Kills' gezien heeft.

 

"Een zeer goede film die ik beloon met 9 op 10", vertelde Ringo ons. "Een echte aanrader, gewoonweg omdat het een goede film is".

 

Ook Ringo komt regelmatig naar Siniscoop in Sint-Niklaas. Hij zag er onlangs nog 'Riddick'.


Nikita Luypaerts uit Hamme heeft voor deze film uit het aanbod gekozen omdat ze de eerste film 'Machete' gezien heeft en het vervolg wou zien.

 

"Een film vol actie en humor maar wat overdreven voor mij. De scène met de Strepp On vond ik het beste van de film. Nikita geeft deze film een 5 op 10.