Gezien: 'Love and Honor' in Siniscoop Sint-Niklaas


‘Love and Honor’ is een romantische oorlogsfilm van regisseur Danny Mooney, het verhaal speelt zich af in 1969 tijdens de Vietnamoorlog.


Soldaat Dalton (Austin Stowell) krijgt aan het front een brief van zijn vriendin Jane (Aimee Teegarden) waarin ze het uitmaakt. Dalton wil kost wat kost terug naar huis om zijn geliefde terug te winnen. Samen met zijn vriend Mickey (Liam Hemsworth) besluit hij tijdens hun week vakantie terug te vliegen naar Amerika.

Het ontvangst van de twee soldaten in hun thuisland is een tegenvaller. Jane woont in bij een groepje anti-oorlogsactivisten en de twee militairen zijn niet bepaald welkom.


Om toch geaccepteerd te worden besluit Mickey te vertellen dat ze gedeserteerd zijn. Terwijl Dalton hoopt zijn vriendin terug te winnen, verliest Mickey zijn hart aan de prachtige Candace (Teresa Palmer)...

Regie: Danny Mooney

Cast: Liam Hemsworth, Austin Stowell, Teresa Palmer


Genre: Oorlogsfilm, romantisch, drama

Duur: 94 minuten

 

'Love and Honor', elke dag om 14.30u - 17.00u - 20.00u en 22.30u

Meer info en tickets op www.siniscoop.be 


De mening van de kijker:

Indra Van Hoecke en Elisa Auwaerts komen regelmatig naar de Siniscoop. Beide vriendinnen smelten weg voor een romantische film, zoals 'Love and Honor' er een is.

 

Indra en Elisa vonden de film supermooi. Een mooi verhaal, emotioneel en super goed geacteerd. Beiden dames hadden een boontje voor soldaat Mickey Wright. De rol van Mickey wordt vertolkt door Liam Hemsworth, die eerder al meespeelde in 'The Hunger Games'.


Dat de vriendinnen genoten hebben van de film is duidelijk aan de punten te zien. Van Indra kreeg de film een 9,5/10. Elisa was nog enthousiaster en gaf de film een 10/10. 

Kristof Poorteman en Jessica De Volder kwamen met dochtertje Elina naar 'Love and Honor' kijken in de Siniscoop. 

 

Kristof: "De film was beter dan ik verwacht had. Ik had de korte inhoud gelezen en dacht niet dat het een film was die me zou bekoren. Maar ik moet zeggen, het is een mooie film met een verhaal. Het zou gemakkelijk een echt gebeurd verhaal kunnen zijn."

 

Kristof gaf de film een 7,5/10.

 

Ook Jessica vond het een leuke film. "Een mooi liefdesverhaal, ik kan hem iedereen aanraden. Het is geen spectakelfilm maar een film met een stukje geschiedenis in. Hij krijgt van mij een welverdiende 8/10!", aldus Jessica.