Gezien: Los Flamencos in Siniscoop Sint-Niklaas


In 'Los Flamencos' maken we kennis met Raoul, César en Pé Fleminckx, drie gepensioneerde broers die in hun jonge jaren de schrik van Turnhout waren. Ze beraamden steeds plannen om snel rijk te worden, die telkens mislukten. Zo werd César opgepakt en vloog voor 15 jaar achter de tralies.


Wanneer hij vrij komt verblijven zijn twee broers in het bejaardentehuis en hebben het financieel niet breed. Raoul wil nog één grote slag slaan om zo zorgeloos de rest van zijn dagen door te brengen.

Samen met zijn broers wil hij de bank overvallen. Als blijkt dat de kluis van de bank enorm beveiligd is, trachten de drie boeven via de aanpalende woning, een begrafenisonderneming!,  binnen te raken…

 

‘Los Flamencos’ is een knotsgekke komedie van regisseur Daniel Lambo over het leven en dood, kermis en Mexico en drie broers op zoek naar wat geluk.

 

Regie: Daniel Lambo

Cast: Herwig Illegems, Peter Van Den Eede, Mark Verstraete, Koen de Bouw, Sien Eggers

Genre: Komedie

 

'Los Flamencos', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Jolien Van Damme uit Dendermonde vond 'Los Flamencos' een grappige en amusante film. "Een komedie die ik zeker aan mijn vrienden zal aanraden", zei ze ons na afloop.

 

Jolen komt regelmatig naar Siniscoop. De laaste film die ze er zag was 'Host'. 'Los Flamencos' krijgt van haar 7 op 10.


Toon Standaert uit Belsele zei: "Het verhaal van 'Los Flamencos' is leuk, maar niet veel meer. Ik zou de film niet persé aanraden. Hij mist identiteit en past niet echt in een genre. Van mij krijgt 'Los Flamencos' 6 op 10".

 

Toon komt regelmatig naar de Siniscoop. "Ik vind het gezellig om naar Siniscoop te komen. De zalen zijn proper en het is dicht bij huis voor mij. Zo heb ik er onlangs nog 'The Conjuring' gezien".


Voor Jeroen Volckeryck uit Sinaai is 'Los Flamencos' een ontspannende film met een leuk scenario. "De vele bekende acteurs zijn een echt pluspunt voor de film. Qua komedie-gehalte viel het echter wat tegen".

 

"Philippe Geubels schitterde als pastoor en ook Jonas Van Geel was grappig met zijn uitdrukking 'in C'. Hilarisch! Ik geef de film een 7 op 10".

 

Ook Jeroen komt vaak naar de Siniscoop. ""Zo wat 1 à 3 keer per maand. Het liefste zie ik komedies en horrorfilms".


Ook Kelly Verbraeken uit Belsele vond 'Los Flamencos' een goede en grappige film. "Het is niet de beste film die ik ooit al gezien heb, maar het was toch grappig", zei ze ons na afloop.

 

"Een film die ik wil aanraden aan iedereen die van dit genre houdt. Van mij krijgt 'Los Flamencos' een 7 op 10."

 

Kelly komt graag naar de Siniscoop. "Ik heb onlangs nog Percy Jackson: Sea of Monsters gezien".


Karel Vermeulen uit Bornem vond 'Los Flamencos' een goede film waar ge eens mee kunt lachen. 

 

"Ik vond de achtervolgingscène het beste uit de film. Ja, 'Los Flamencos' is een aanrader. De film krijgt van mij een 8 op 10".