Gezien: Kick-Ass 2 in Siniscoop Sint-Niklaas


Mindy Macready alias Hit-Girl doet er alles aan om na de dood van haar vader en superheld Big Daddy een zo normaal mogelijk leven te leiden. Ze leeft samen met haar voogd Marcus, die denkt dat ze elke dag keurig naar school gaat.

 

De werkelijkheid is anders. Mindy werkt tijdens de schooluren keihard samen met Dave Lizewski, ofwel Kick-Ass aan haar conditie. Tot Marcus achter de waarheid komt. Mindy belooft plechtig haar studies af te maken en een keurige studente te worden.

Kick-ass doet dan maar verder met een groepje nieuwe self-made superhelden met maskers: ‘Justice Forever’.

 

Dan is er nog Chris D’Amico ofwel Red Mist, die wraak wil nemen op de moord op zijn vader. Hij trekt de SM-spullen van zijn overleden moeder aan en noemt zichzelf The Mother Fucker. Hij stelt een groepje Bad Guys samen en wil Kick-Ass een lesje leren.

 

Wanneer Kick-Ass gevangen wordt genomen, rekent ‘Justice Forever’ op hulp van Hit-Girl.

Maar zij is gestopt met haar hardhandige werkzaamheden en is net begonnen op een high school waar ze haar handen vol heeft aan de mean girls in haar klas..

Regie: Jeff Wadlow

Cast: Aaron Johnson, Chloë Grace Moretz, Jim Carrey, Christopher Mintz-Plasse, John Leguizamo, Donald Faison, Yancy Butler

Genre: Actie komedie

Duur: 113 minuten

 

'Kick-Ass 2' elke dag te zien in de Siniscoop Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Matthias Vervliet uit Waasmunster omschrijft 'Kick-Ass 2' als een toffe, super originele film.

 

"Ik vond vooral het einde van de film fantastisch. 'Kick-Ass 2' is een film die ik zeker aan mijn vrienden wil aanraden. Vooral omdat er veel actie in voorkomt".

 

De film krijgt van Matthias een 9 op 10.


Ook Caro Stuer uit Temse vindt de film leuk en spannend.

 

"Een film die ik iedereen kan aanraden. 'Kick-Ass 2' krijgt van mij een 9 op 10", aldus Caro.

 

Caro Stuer komt regelmatig naar de Siniscoop. 'De Verschrikkelijke Ikke 2' was de laatste film die ze in de Sint-Niklase bioscoop gezien heeft.


Jens Audenaert uit Sint-Gillis was zeer tevreden dat hij 'Kick-Ass 2' gezien heeft. "Ik vind het een goede en vooral grappige film", zei Jens na afloop.

 

"De film is zeker een aanrader. Het is een goede film met veel actie en humor."

 

Jens komt soms naar de Siniscoop. De laatste film die hij er gezien heeft was 'Fast and Furious 6'.

 

Ook Jens geeft aan 'Kick-Ass 2' een 9 op 10.


Net als Jens vindt ook Peter Audenaert uit Sint-Gillis 'Kick-Ass 2' de moeite waard om te zien.

 

"Een spannende en vooral grappige film", aldus de jongeman. "Ik vond vooral de laatste actiescène indrukwekkend. 'Kick-Ass 2' krijgt van mij een 8 op 10".

 

Ook Peter wil iedereen deze film aanraden. "Een ontspannend maar toch spannende film".


Ook Ennia Smet troffen we in zaal 5 van de Siniscoop aan. "Ik heb uit het ruime aanbod van de Siniscoop gekozen voor de film 'Kick-Ass 2' omdat hij er leuk uit zag", zei Ennia ons.

 

"Het is een leuke film vol met actie. Een film die ik zeker aan mijn vrienden zal aanbevelen. Ik heb er echt van genoten, vooral de scène op het einde dat Kick-Ass en Hit-Girl kusten".

 

'Kick-Ass 2' krijgt de superscore van 9 op 10 van Ennia.