Gezien: Gravity 3D in Siniscoop Sint-Niklaas


In ‘Gravity’ neemt Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) voor het eerst deel aan een ruimtemissie, terwijl het voor de ervaren astronaut Matt Kowalsky (George Clooney) zijn laatste vlucht is voor hij met pensioen gaat. Hun taak is het repareren van de Hubble-telescoop. Wat een routineklus voor hen zou moeten worden, wordt al snel een ware nachtmerrie.

 

 

De Russen hebben een eigen satelliet in de ruimte vernietigd. De brokstukken van de satelliet vernietigen dan weer andere satellieten en zo wordt de Space Shuttle ook verwoest. De twee astronauten kunnen geen contact meer maken met het vluchtleidingscentrum.

Stone en Kowalsky proberen naar het ISS te geraken. Dr. Stone raakt in paniek en haar zuurstof stilaan op, terwijl Matt Kowalsky meer oog heeft voor het recordduur ruimtewandelen, een record dat op naam van Anatoly Solovyev staat...

Regie: Alfonso Cuarón,

Cast: George Clooney, Sandra Bullock,

Genre: Science-Fiction

Duur: 90 minuten

 

'Gravity 3D', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Danny Van den Dompel uit Sint-Niklaas was enthousiast na het bekijken van de film 'Grativy'.

 

"Een indrukwekkende, beklijvende en realistische film", wist hij ons te vertellen. "Het beste moment van de film was voor mij de stilte in de ruimte. Onbeschrijflijk mooi. Ik geef deze film een 9 op 10", aldus Danny.


Pieter uit Lokeren vond 'Grativy' een goede film.

 

"Mooie beelden vanuit de ruimte. Een goed verhaal over een niet alledaags onderwerp. Ik zou zeker de film aanraden aan mijn vrienden. Gewoonweg omdat het zo indrukwekkend is."

 

Pieter geeft 'Grativy' 8 op 10.


Ook Patricia Maes uit Sint-Niklaas vond 'Grativy' een goede film.

 

"Een spannend verhaal vanuit de ruimte. Moet kunnen", zei Patricia.

"Ik vond het beste moment van de film wanneer Dr. Stone bij het Chinese ruiteschip aankomt. 'Grativy' krijgt van mij 8 op 10".