Gezien: Elysium in Siniscoop Sint-Niklaas


Elysium is een Amerikaanse sciencefiction- en actiefilm, geregisseerd door Neill Blomkamp, met Matt Damon en Jodie Foster in de hoofdrollen.


In het jaar 2154 zijn er twee klassen van mensen. De rijken leven op het ruimtestation Elysium en de armen wonen op de overbevolkte aarde. Max (Matt Damon) is een fabrieksarbeider die door een werkongeval bestraald wordt met een dodelijke dosis uranium. Hij heeft maar vijf dagen te leven of hij moet binnen geraken op Elysium, waar ze hem kunnen behandelen.

Max begint aan een gevaarlijke missie naar Elysium waar hij het moet opnemen tegen Secretary Delacourt (Jodie Goster), om zijn eigen leven en de levens van de anderen op Aarde te redden...

 

Regie: Neill Blomkamp

Cast: Matt Damon, Jodie Foster, William Fichtner, Alice Braga, Talisa Soto, Sharlto Copley, Diego Luna,

Genre: Science-Fiction

Duur: 109 minuten

 

'Elysium', elke dag te zien in de Siniscoop te Sint-Niklaas

 

Meer info en tickets via www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Lisa Hermans uit Bornem vond deze science fictionfilm geweldadig en bloederig. "Ik zou de film zeker aanraden aan mijn vrienden. Ze moeten wel tegen bloed kunnen", zei Lisa.

 

"Ik vond vooral het einde van de film het beste en spannendste moment. "Elysium" geef ik 7 op 10".


R. De Vylder uit Lokeren vond 'Elysium' een science fictionfilm vol geweld en actie.

 

"Een film die zeker aan te raden is voor liefhebbers van SF en actiefilms. Ik heb genoten van de prachtige ruimtebeelden en de uitstekende muziek", aldus de jongeman uit Lokeren, die de film een 7 op 10 geeft.

 

 


Laura Van Laer uit Bornem komt af en toe naar de Siniscoop in Sint-Niklaas. "De laatste film die ik zag was After Earth", aldus Laura.

 

"Ik heb genoten van deze spannende film. Een film die ik zeker iedereen wil aanraden, omdat er zoveel spanning en actie in gebeurd.

'Elysium' krijgt van mij 7 op 10", vertelde Laura na afloop van de film.