Gezien: De Verschrikkelijke Ikke 2 in Siniscoop Sint-Niklaas


Na het succes van ‘De Verschrikkelijke Ikke’ is er vanaf woensdag 26 juni een nieuw avontuur met Gru, Margo, Edith, Agnes en de grappige minions te zien in de Siniscoop te Sint-Niklaas.

Voor wie zo lang niet kan wachten is er de Avant-Première op zaterdag 22 en zondag 23 juni van ‘De verschrikkelijke Ikke 2’.


Gru besluit zijn leven als superschurk achter zich gelaten en wil zich bezig houden met de opvoeding van Margo, Edith,en Agnes.

Op het moment wanneer hij zich volledig in zijn rol als huisvader heeft geschikt, wordt Gru door de geheime organisatie AVL gevraagd om mee te werken bij het opsporen van schurken.

Gru krijgt de hulp van Lucy Wilde bij het opsporen van een nieuwe superkrachtige crimineel.


De speurtocht brengt Gru en Lucy bij Eduardo Perez, de eigenaar van het restaurant Salsa & Salsa en volgen Gru was Eduardo ooit wel de meest macho superheld aller tijden, genaamd El Macho.

Maar is Eduardo wel de crimineel die gezocht wordt? De tijd dringt wanneer blijkt dat alle minions in gevaar zijn...

‘De Verschrikkelijke Ikke 2’ wordt zowel in een Vlaamse versie als in de originele versie vertoond.


Regie: Chris Renaud & Pierre Coffin,

Cast: Steve Carell, Jason Segel, Kristen Wiig, Russell Brand, Miranda Cosgrove, Al Pacino

De Vlaamse versie met de stemmen van o.a.  Koen Van Impe en Tine Embrechts

Genre: Animatie film

Duur: 95 minuten


‘De Verschrikkelijke Ikke 2’ in Avant-Première op zondag 23 juni om 11.00u - 14.30u - en 17.00u (Vlaamse versie) en in de originele versie om 20.00u.

Vanaf woensdag 26 juni elke dag in de Siniscoop te zien.


Meer info en tickets op www.siniscoop.be


De mening van de kijker:

Michael Trog
Michael Trog

Alexandra en haar broer Michael Trog uit Verrebroek zijn échte fans van de minions. 

 

"Ik vond ook deze tweede film een grappige en geslaagde animatiefilm", aldus Alexandra, "Een film vol 'voze humor'. Ik heb ook de eerste film gezien en deze was zeker even goed!" 

 

Ook Michael is tevreden over de film. "Een grappige film, vooral de minions vind ik schitterend. Ik heb vernomen dat er volgend jaar een film uitkomt met alleen minions. Dan ga ik die zeker bekijken."

 

Michael kan de film iedereen aanraden. "'De Verschrikkelijke Ikke 2' is een animatiefilm voor de hele familie. Zowel jong als oud kan hiervan genieten".


Ook Elisa en Emma hadden allebei 'De Verschrikkelijke Ikke 1' gezien en waren superenthousiast over deze nieuwe film.
Elisa vond het een leuke en grappige film, vooral die kleine diertjes.
Emma vond de adoptiedochter Emma van Gru het leukste.
Elisa en Emma waren vergezeld van hun ouders die ook enthousiast waren over de film. "Het aanbod van animatiefilms is groot, maar deze is toch een van de betere", aldus de ouders.

Wij van De Boekenkast troffen tijdens de Avant-Première enkele enthousiaste bezoekers die maar al te graag op de foto gingen.