Gezien: De Smurfen 2 in Siniscoop Sint-Niklaas


Zondag 28 juli ging onder massale belangstelling de 3D live-action/animatie film ‘De Smurfen 2’ in avant-première in de Siniscoop te Sint-Niklaas.


Vele Smurfjes waren aanwezig met hun vrienden, ouders, grootouders en andere Smurfen om de Vlaamse versie van deze prachtige film als eersten te kunnen bekijken.

 

Ook in ‘De Smurfen 2′  heeft Gargamel weer een boos plan bedacht om de machtigste man van de wereld te worden. Hij woont in Parijs en treedt er op als ‘s werelds grootste tovenaar. Gargamel heeft twee nieuwe wezens gemaakt: de Stouterds Vexy en Hackus.

Met de hulp van deze twee grijze Smurf-achtige wezentjes hoopt hij de toverkracht van de Smurfen in handen krijgen.  Gargamel heeft ontdekt dat alleen een echte Smurf van hem nog een machtigere tovenaar kan maken.

 

Gargamel laat de Smurfin ontvoeren door Vexy en Hackus. De Smurfin weet immers de geheime toverspreuk om de Stouterds om te toveren als echte Smurfen.  

 

In het Smurfendorp ontdekken ze intussen dat de Smurfin ontvoerd is. De Grote Smurf trekt samen met Klungel Smurf, Moppersmurf en Hippe Smurf de wijde wereld in, om samen met hun vrienden Patrick en Grace Winslow de Smurfin te redden...

 

Regie: Raja Gosnell

Cast: Neil Patrick Harris, Sofia Vergara, Christina Ricci, Christopher Mintz-Plasse, Anton Yelchin, Alan Cumming, Brendan Gleeson, Hank Azaria, Katy Perry

Genre: Animatiefilm

Duur: 105 minuten

Vlaamse stemmencast:

Clara Cleymans (Smurfin), Eline De Munck (Vexy), Anton Cogen (Grote Smurf), Gilles de Schrijver (Klungel), Frank Hoelen (Mopper), Kevin Janssens (Patrick), Jenne Decleir (Hackus), Showbizz Bart (ijdele Smurf), Jacob Beks (Victor), Dario Van Nieuwenhysse (Blue), Marc Laureys (Gargamel)

 

'De Smurfen 2', vanaf woensdag 31 juli elke dag in de Siniscoop te Sint-Niklaas.

Meer info en tickets via www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

 

 

Tom Rombaut uit Moerbeke was met zijn gezin aanwezig tijdens de avant-première. Hij vond 'De Smurfen 2' een hele mooie en leuke animatiefilm. 

 

"Het is zeker een aanrader voor de kinderen", aldus Tom. Hij bekroonde de film met een uitstekende score: 9 op 10!

 

Tom komt graag naar de Siniscoop. Zo heeft hij er o.a. World War Z, G.I. Joe en Oblivion gezien. Ook de eerste Smurfenfilm heeft hij in de Siniscoop gezien.


Ricardo uit Heikant (Nederland) vond 'De Smurfen 2' een leuke en vooral grappige film. 

 

Het beste moment van de film was voor Ricardo wanneer het bevrijden van de Smurfin niet lukte. "Je weet dat dit wel goed gaat komen, maar het was toch spannend", aldus Ricardo.

 

"De Smurfen 2 is zeker een film die aan te raden is voor kinderen. Enorm leuk en grappig. Ik geef deze film dan ook graag een 8 op 10".


Femke en Siebe Hoste uit Nieuwkerken waren dolenthousiast na het bekijken van 'De Smurfen 2'. 

 

Het was een spannende film die een 10 op 10 verdient!", aldus Femke.

Siebe vond vooral op het einde van de film, met het verjaardagsfeestje voor de Smurfin, zeer leuk.

 

De twee komen regelmatig naar de Siniscoop, wanneer er een leuke kinderfilm op het programma staat.


Ook Andy De Keyser uit Hamme was in de wolken na afloop van de film.

 

"Het is een heel goede en vooral grappige film die ik zeker iedereen, zowel jong als oud, wil aanraden. 'De Smurfen 2' krijgt van mij een dikverdiende 10 op 10!", aldus Andy.

 

Andy komt regelmatig naar de Siniscoop in Sint-Niklaas. De laatste film die hij er gezien heeft was 'Fast & Furious 6'.


 

Tussen de talrijke aanwezigen troffen we ook Martine De Ruyte uit Sint-Niklaas aan. Martine was met de kindjes present op de avant-première van 'De Smurfen 2' in de Siniscoop.

 

"Een leuke film omwille van de spanning en humor", was het oordeel van Martine na het bekijken van de film. "Ik kan hem iedereen aanbevelen en geef deze film 8 op 10".


Siebe Snoeck uit Nieuwkerken was met zijn mama aanwezig in de Siniscoop.

 

Siebe vond het een goede film die hij zeker wil aanraden aan zijn vriendjes en vriendinnetjes. "Een supermooie animatiefilm in 3D! Van mij krijgt 'De Smurfen 2' een 10 op 10", aldus Siebe.

 

"Ik vond het beste moment van de film wanneer de twee Stouterds blauw werden", gaf de jongeman ons nog mee.