Gezien: Blood Ties in Siniscoop Sint-Niklaas


De uitstekende misdaadfilm ‘Blood Ties’ speelt zich af in New York in het jaar 1974. De film begint wanneer Chris Pierzynski (Clive Owen) wordt vrijgelaten uit de gevangenis en zijn broer Frank (Billy Crudup) hem komt ophalen. De twee broers verschillen enorm van elkaar. Chris is een crimineel terwijl Frank de ambitieuze politieagent is.


Frank biedt zijn broer onderdak aan, zorgt voor een job in de garage en Chris kan zijn ex en zijn kinderen bezoeken. Toch is het voor Chris moeilijk om op het rechte pad te blijven.

 

Frank begint een relatie met de vriendin van een crimineel (Matthias Schoenaerts) die in de gevangenis zit. Wanneer die vrij komt heeft hij maar één doel: zich wreken op politieagent Frank Pierzynski..

Regie: Guillaume Canet

Cast: Clive Owen, Billy Crudup, Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts, James Caan

Genre: Thriller

Duur: 127 minuten

 

'Blood Ties', elke dag te zien in Siniscoop in Sint-Niklaas

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Stefan uit Sint-Niklaas vond  'Blood Ties' een goede film.

 

"Ik vind het zeker een aanrader, ook omdat de Vlaamse acteur Matthias Schoenaerts erin mee speelt. Ik geef 'Blood Ties' 7 op 10", aldus Stafan.


Ook Katia uit Sint-Niklaas vond 'Blood Ties' meer dan de moeite waard op te zien.

 

"Ik vond het vooral bijzonder dat onze Matthias bij zo'n topacteurs mee speelt. Ik geef de film 7 op 10".

 

Katia komt soms naar Siniscoop in Sint-Niklaas. "Het liefst van al zie ik graag blockbusters, romantische films, komedie en actiefilms", wist ze ons te vertellen.

 


Na afloop van de vertoning spraken we met Simone. Zij vond 'Blood Ties' een mooie, fantastische film. "Wat een broederliefde", was haar eerste reactie.

 

Simone vond het beste moment uit de film 'Blood Ties' wanneer de twee broers bij de dood van hun vader terug samen kwamen. De tranen van Chris waren echt ontroerend".

 

"Ik geef deze film 9 op 10." Simone houdt van een film met inhoud. "Zoals 'Het Vonnis', wat ook een prachtige film is!"


Maria uit Sint-Niklaas was met vrienden aanwezig in Siniscoop. 

 

"'Blood Ties' is een spannende film over een zeer mooie broederliefde", zei ze. "Een aanrader voor iedereen, omdat het een voorbeeld is van grote broederliefde. Ik geef deze film graag 8 op 10."