Filmtip: Wat Mannen Willen in Siniscoop


Wouter is een romantische ziel, die zich nog niet meteen wil binden aan zijn kersverse vriendin Nicky... tot blijkt dat ze zwanger is.

 

Zijn broer Tim daarentegen heeft alles helemaal gepland, een topjob in de reclame en hij staat op trouwen met zijn jeugdliefde... alleen worstelt hij plots met cold feet. Misschien moet hij de bloemetjes toch nog maar eens buitenzetten?

 

Vincents' leven als muziekproducer is bijzonder spannend met elke dag wel een andere feestje en een nieuw poeplief. Alleen hangt hij door een deal met de platenmaatschappij vast aan Bruce,de populaire charmezanger die de wereld wil verbeteren met zijn songteksten.

Ook tramchauffeur Roland zou graag zijn wereld veranderen door zijn ex-vrouw Suzanne terug voor zich te winnen. Bruno hoopt eindelijk de ware te vinden... via een datingsite, maar een bezoekje aan de dierenspeciaalzaak is net iets interessanter.

Regie: Filip Peeters

Cast: Jonas Van Geel, Adriaan Van den Hoof, Tom Audenaert, Gène Bervoets, Louis Talpe, Ben Segers, Evelien Bosmans, Ruth Becquart, Nathalie Meskens


Genre: Romantische Komedie

Duur: 101 minuten


'Wat Mannen Willen', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Enkele reacties over deze feelgood-film:


"'Wat mannen willen' is een liefdevolle en realistische film, die soms ook droevig was. Ik vond het in de film knap dat iedereen toch verbonden was, terwijl ze anders leefden.


Ik heb voor deze film gekozen omdat ik dacht het een leuke film was om samen met mijn moeder te kijken. En 'Wat mannen willen' is een aanrader, vooral dan voor volwassenen. Tieners zullen hem eerder saai vinden.


"'Wat mannen willen' is een zeer goede film. Een perfecte mix van een lach, een traan en romantiek.


Ik heb voor deze Vlaamse film gekozen omdat het een ontspannende film is met een goede cast. De film bracht helemaal ervan wat ik verwacht had. Een 9 op 10 voor 'Wat mannen willen'.


"Ik vond 'Wat mannen willen' een amusante, humoristische en meeslepende film. Ik wou deze Vlaamse film zien omwille van de indrukwekkende cast die erin mee speelt.


En 'Wat mannen willen' bracht meer dan ik ervan verwacht had. Een heel goede film die ik iedereen kan aanbevelen. Daarom geef ik deze film 9 op 10."


"Ik vond de film heel goed. Een leuke en toffe Vlaamse film met een fantastische Tom Audenaert in de hoofdrol. Ik vind dat het een film is die iedereen moet zien!


Ik geef 'Wat mannen willen' 10 op 10!", aldus een enthousiaste bezoeker.