Filmtip: The Man from U.N.C.L.E. in Siniscoop


In Siniscoop in Sint-Niklaas speelt vanaf deze week de Amerikaanse actie-komediefilm ‘The Man from U.N.C.L.E.’ van regisseur Guy Ritchie. De film is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit de jaren 60.


‘The Man from U.N.C.L.E.’  is een knappe film die de perfecte mix van humor en actie bevat. Wilde achtervolgingen en talloze knockscènes wisselen elkaar voortdurend af zodanig dat de film op geen enkel moment verveelt.


Wie van actiefilms houdt, kunnen we zeker ‘The Man from U.N.C.L.E.’ aanraden!

Het verhaal neemt ons mee naar de jaren 60 van de vorige eeuw. De Koude Oorlog tussen de Verenigde Staten en Rusland is volop aan de gang wanneer CIA-agent Napoleon Solo (Henry Cavill) en KGB-agent Illya Kuryakin (Armie Hammer) deel nemen aan een gezamenlijke missie tegen een mysterieuze criminele organisatie die werkt aan het opbouwen van kernwapens. Hoewel het duo elkaar eerder uit de weg probeerden te ruimen, worden ze nu gedwongen om samen te werken.

De internationale misdaadorganisatie claimt in het bezit te zijn van atoombommen. De eerste opdracht voor Solo en Kuryakin is het vinden van Gaby Teller(Alicia Vikander), de dochter van de verdwenen Duitse wetenschapper die heeft uitgevonden hoe je uranium kan verrijken op een simpele manier, en zo een atoombom kan maken.


De Duitse wetenschapper is spoorloos verdwenen en via Gaby hopen de twee binnen te geraken bij de criminele organisatie. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot en wat volgt is een race tegen de klok om hem te vinden, zodat een wereldwijde catastrofe voorkomen kan worden…

Regie: Guy Ritchie

Cast: Armie Hammer, Henry Cavill

Genre: Actie-komedie

Duur: 106 minuten

 

‘The Man from U.N.C.L.E.’ , elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.siniscoop.be