Filmtip: The Last Witch Hunter in Siniscoop


In de moderne wereld verschuilen vele geheimen, maar het meest verbazingwekkende geheim is dat er nog altijd heksen onder ons leven; deze bovennatuurlijke wezens hebben het voornemen om de Zwarte Dood op de wereld los te laten.

 

Legers van heksenjagers over de hele wereld vechten al eeuwen tegen de bovennatuurlijke vijand. Kaulder (Vin Diesel), een dappere krijger, is het gelukt om de almachtige Koningin der heksen te doden en moordde daarbij ook een deel van haar volgers uit. 

Maar vlak voor haar dood vervloekte de Koningin Kaulder met haar eigen onsterfelijkheid, waardoor hij voor altijd gescheiden wordt van zijn geliefde vrouw en dochter in het hiernamaals.


Vandaag de dag is Kaulder de enige overblijvende in zijn soort. Hij heeft de afgelopen eeuwen doorgebracht aan het jagen op heksen en altijd verlangd naar zijn verloren geliefden. Wat Kaulder echter niet weet, is dat de Koningin herrezen is uit de dood en wraak zoekt op haar moordenaar. Deze epische strijd gaat bepalen of het mensenras kan overleven..

Regie: Breck Eisner

Cast: Elijah Wood, Michael Caine, Vin Diesel,..

Genre: Avontuur, Fantasy


'The Last Witch Hunter', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijkers in Siniscoop:

"Ik vond 'The Last Witch Hunter' een goede film", was de ereste reactie die we noteerden na afloop van de film. " Het was een spannende magische en duistere film. Uiteraard was Vin Diesel dé acteur uit de film. Ik geef  'The Last Witch Hunter' 8 op 10."


" 'The Last Witch Hunter' was ok voor mij. Een film met een hoge amusementwaarde. Ik zou de film niet meteen aanraden aan vrienden, er zijn er betere in omloop. De beste acteur is voor mij Michael Caine.  'The Last Witch Hunter' krijgt van mij 6 op 10."


"Ik vond de film beter dan verwacht! Ik heb lang gewacht op de release van deze film en ben blij dat ik hem gezien heb. De film was verrassend goed, dus zeker een aanrader!


Ik geef deze film, met een uitstekende Vin Diesel in de hoofdrol, 8 o 10."


"Ik vond  'The Last Witch Hunter' eerder matig. Ik heb voor deze film gekozen omadt ik van dit genre hou. Maar vond het al bij al geen topper, ik had er meer van verwacht. Beste actrice is voor mij Elijah Wood.


 'The Last Witch Hunter' krijgt van mij 6 op 10."