Filmtip: The Age of Adeline in Siniscoop


Wat als je voor altijd jong en mooi blijft? Het overkomt de jonge moeder Adaline (Blake Lively) na een mysterieus auto-ongeluk in de jaren '30.

 

Terwijl de wereld om haar heen doorgaat en haar dochter (Ellen Burstyn) bejaard wordt, wordt Adaline zelf geen dag ouder. Om dit verborgen te houden is ze tientallen jaren veroordeeld tot een eenzaam bestaan, zonder liefde waar ze keer op keer afscheid van zou moeten nemen. 

Maar wanneer ze valt voor de charismatische Ellis (Michiel Huisman) en een weekend bij zijn ouders (Harrison Ford en Kathy Baker) doorbrengt, dreigt haar geheim uit te komen.


Adaline neemt een beslissing die haar leven voor altijd zal veranderen.

Regie: Lee Toland Krieger

Cast: Blake Lively, Harrison Ford, Michiel Huisman, Ellen Burstyn

Genre: Drama, romantiek

Duur: 110 minuten


'The Age of Adeline', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Wat vinden de bezoekers van 'The Age of Adeline'?

"Een geslaagde verfilming van een fantastisch verhaal", was de eerste reactie van Betty D'Hondt uit Aalst.


"'The Age of Adeline' is een romantische, ontroerende en verrassende film. Een absolute aanrader, het mooie verhaal leert ons dat elke leeftijd zijn charme heeft", aldus Betty.


"De film bracht veel meer dan ik verwacht had, ik ben blij dat ik deze film gezien heb. Beste actrice is voor mij Kathy Baker en de film krijgt van mij een 10 op 10!"


Ook Luc Beck uit Zele vond 'The Age of Adeline' een geslaagde film.


"'The Age of Adeline' is een ontroerende, mooi verfilmde doordenker. Ik heb voor deze film gekozen omdat jhet verhaal mij aansprak."


"De besta acteurs zijn voor mij Harrison Ford en Kathy Baker. Ik geef deze film 9 op 10", vertelde Luc uit Zele.


Patrick De Bock uit Kemzeke vond 'The Age of Adeline' een meeslepende film.


"De film is zo mooi, echt een aanrader! 'The Age of Adeline' bracht zeker en vast wat ik ervan verwacht had. Voor mij is Harrison Ford de beste acteur."


'The Age of Adeline' krijgt van Patrick 9 op 10.


"Een zeer goede film!", zei Veirane Goossens uit Willebroek, "'The Age of Adeline' is fantastisch, amazing..."


"Ik heb uit het aanbod van Siniscoop gekozen voor deze film omdat het thema mij aansprak. Een uitstekende film met een geweldige Harrison Ford, een echte aanrader voor iedereen. Ik geef 'The Age of Adeline' 20 op 10!!"


Ook Peggy Van der Poten uit Dendermonde had met 'The Age of Adeline' een mooie film gezien.


"De film was gewoon fantastisch!", vertelde ze tegen onze reporter, "'The Age of Adeline' is een magische, wonderbaarlijke en warme film."


"Ik ga deze film zeker aanbevelen bij mijn vrienden, 'The Age of Adeline' gaf me een goed gevoel. Daarom geef ik de maximumscore: 10 op 10!", aldus Peggy.