Filmtip: Ted 2 in Siniscoop


In Siniscoop in Sint-Niklaas is de komedie Ted 2 te zien. Ted 2 is een Amerikaanse komische film onder regie van Seth MacFarlane. Het is het vervolg op de film Ted uit 2012.

 

Ted (Seth MacFarlane) trouwt met zijn vriendin Tami-Lynn (Jessica Barth), maar na een jaar begint hun huwelijk door constant geruzie scheuren te vertonen. Om hun relatie te redden besluit het koppel een baby te krijgen.

Hoewel Teds beste vriend John (Mark Wahlberg) bereid is zijn sperma te doneren blijkt Tami-Lynn evenwel onvruchtbaar te zijn geworden door overmatig drugsgebruik.


Als ze vervolgens een kind proberen te adopteren komt aan het licht dat de Commonwealth of Massachusetts Ted niet als persoon maar als eigendom te beschouwen...

Regie: Seth Mc Farlane

Cast: Mark Wahlberg; Morgan Freeman, Amanda Seyfried, Jessica Barth

Genre: Komedie

Duur: 115 minuten


'Ted 2', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas. Meer info en tickets op www.siniscoop.be


De mening van de kijker:

Jana Willems uit Eksaarde vond 'Ted 2' een super leuke film.


"De film is zowel grappig als romantisch", vertelde ze aan onze reporter, "Ik heb voor deze film gekozen omdat ik de eerste film gezien heb en ik wou zeker het vervolg zien."


"'Ted 2' is een aanrader, omdat je met deze film zo goed kunt lachen. Voor mij is Ted de grappigste personage uit de film. 'Ted 2' krijgt van mij 10 op 10!", aldus Jana.


"'Ted 2' is opnieuw een geweldige film, net als de eerste", zei Jolie Emilie uit Lokeren.


"De film is grappig en zit vol humoristische scènes. Een aanrader, zo'n films zijn echt zalig!", vertelde Jolie.


"Dé figuur uit de film is uiteraard Ted, ik lig er om de 5 seconden strijk mee!! Ik geef 'Ted 2' 8 op 10", aldus Jolie.


Ook Yenten De Pauw uit Hamme vond 'Ted 2' zeer grappig en amusant.


"Het is een heel grappige film met een hilarische Ted in de hoofdrol. Een film die je moet gezien hebben! Ik geef deze doldwaze komedie dan ook graag 9 op 10", aldus Yenten.


9,5 op 10, dat geeft Maarten Willems aan 'Ted 2'.


"'Ted 2' is een leuke en grappige film. Ik ga deze film zeker aanraden aan mijn vrienden, echt een leuke film om te zien. Vooral het einde van de film vond ik geweldig", vertelde Maarten na afloop.


Aaron Van Geyte uit Hamme vond 'Ted 2' een heel erg grappige film.


"'De film Ted 2' is echt grappig en mooi. Uiteraard is Ted de figuur uit de film, gewoonweg omdat hij de grappigste is. Deze aanrader geef ik 9 op 10", was de mening van Aaron.


Ook Eva De Decker uit Eksaarde vond 'Ted 2' een geweldige film. 


"De film is grappig en het verhaal is leuk gevonden met een fantastische Ted in de hoofdrol. 'Ted 2' krijgt van mij 9 op 10."


Laura Van Praet uit Hamme vond 'Ted 2' grappig.


"Een leuke film met een schattige Ted in de hoofdrol. Een echte aanrader!"


'Ted 2' krijgt van Laura 8 op 10.