Filmtip: Le Tout Nouveau Testament in Siniscoop


In Le tout nouveau testament bestaat God echt; hij woont in Brussel samen met zijn vrouw en zijn tienjarige dochter Ea.


Via zijn computer regelt of eerder ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze hackt zijn computer en verspreidt de sterfdata van iedereen op Aarde.


Een actie die grote gevolgen heeft voor de mensheid. Voor God is er geen enkele andere optie meer dan zich onder de bevolking te mengen en daar ontdekt hij wat voor een lelijke wereld hij geschapen heeft..

Regie: Jaco van Dormael

Cast: Benoit Poelvoorde, Catherine Deneuve, François Damiens…

Genre: Komedie


'Le Tout Nouveau Testament', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.siniscoop.be

De mening van de bezoekers in Siniscoop over deze film:


"'Le Tout Nouveau Testament' is een leuke film, ik had wel meer een komedie verwacht, maar toch is de film beter dan ik had verwacht.


Deze film is een aanrader, met een geweldige Benoit Poelvoorde in de hoofdrol. Ik geef 'Le Tout Nouveau Testament' 8 op 10."


"Voor mij was het een kwalitatief goede film. Een zowel grappige als een trieste film met een happy end. Voor mij is Pili Groyne als de kleine Ea de beste actrice. Ik geef 'Le Tout Nouveau Testament' 8 op 10."


"'Le Tout Nouveau Testament'  is een grappige, soms een beetje vreemde film. Een leuke en ontspannende film om naar te kijken.


Ik heb voor deze film gekozen omdat het een komedie is. Ook voor mij is Pili Groyne de beste actrice. Ik geef 'Le Tout Nouveau Testament'  7 op 10."


"'Le Tout Nouveau Testament' is een mooie,humoristische en poëtische film.

Ik heb voor deze film gekozen omdat ik van Franse films hou. Ik vond vooral François Damiens geweldig. Deze film krijgt van mij 9 op 10.