Filmtip: Hitman: Agent 47 in Siniscoop


‘Hitman: Agent 47’ gaat over een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar (Rupert Friend). Deze perfecte moordmachine is vernoemd naar de laatste twee cijfers van een in zijn nek getatoeëerde barcode en is het resultaat van tientallen jaren onderzoek en 46 prototypes.


Dat heeft ertoe geleid dat 47 over ongekende kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en intelligentie beschikt. Zijn nieuwste doelwit is een mega-bedrijf dat het geheime verleden van Agent 47 wil achterhalen, om zo een leger van nog betere moordenaars te creëren.

Samen met een jonge vrouw, die misschien in staat is hun machtige en geheime tegenstanders te verslaan, wordt 47 geconfronteerd met zijn verbijsterende afkomst en begint hij een episch gevecht tegen zijn dodelijkste vijand.

Regie: Aleksander Bach

Cast: Rupert Friend, Zachary Quinto, Ciarán Hinds

Genre: Actie

Duur: 93 minuten


‘Hitman: Agent 47’, elke dag in Siniscoop.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Enkele reacties over deze spectaculaire actiefilm:

"'Hitman: Agent 47' is een verrassende actiefilm. Ik heb voor deze film gekozen omdat ik de trailer gezien heb, en die zag er veelbelovend uit. Ik geef 'Hitman: Agent 47' 8 op 10."


'Hitman: Agent 47' is een spannende en leuke actiefilm. Ik kan deze film iedereen aanraden. De beste acteur was voor mij Rupert Friend als Agent 47. 'Hitman: Agent 47' krijgt van mij 10 op 10!

"Ik vind 'Hitman: Agent 47' een mooie en verrassende film met veel actie. Ik heb voor deze film gekozen omdat hij nog maar net uit is. Als beste acteur kies ik voor Zachary Quinto."


"Ik had de trailer gezien en wou perse deze film zien. En de film is geweldig: spanning en actie verzekerd met 'Hitman: Agent 47'. Ik geef deze verrassende film 9 op 10."