Filmtip: Foute Vrienden - De Film in Siniscoop


Na twee seizoenen dwaasheid, vinden de foute vrienden dat ze een vakantie verdiend hebben. En als ze dan toch samen de baan op gaan, kunnen ze daar evengoed meteen een film over maken. Strak plan, toch?


Steven Goegebeur kan niet mee en daarom komt er een plaatsje vrij op de achterbank. Jeron Dewulf heeft gelukkig meer foute vrienden en nodigt Christophe Stienlet uit om mee te gaan. Velen onder ons zullen Christophe beter kennen als 'Bartje van Schuif af'.

Hij wil breken met dat verleden, maar dat blijkt niet zo makkelijk. Misschien kan deze reis met zijn nieuwe vrienden ervoor zorgen dat hij niet meer aangesproken wordt als Bartje, maar als zichzelf, Christophe.Maar dan moet hij eerst aanvaard worden door de drie vrienden natuurlijk.


Ze reizen met hun camper en belanden zo op bekende plekken in Europa. Daar doen ze waar ze goed in zijn: mekaar plagen met genante opdrachten. Ze knopen de uitdagingen in de welgekende Foute Vrienden-stijl naadloos aan elkaar. Maar deze keer in een decor dat zelfs hùn verbeelding te boven gaat. En terwijl ze van hot naar her bollen, volgen we hun hele route en hun vriendschap van op de eerste rij mee.

Regisseur: Jan Willems

Duur: 1h 20m

Genre: Komedie 'Foute Vrienden - De Film', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.


Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Joos Phebe uit Baasrode vond de film super leuk.


"'Foute Vrienden - De Film' is een grappige en hilarische film", aldus Joos, "Ik heb voor deze film uit het aanbod van Siniscoop gekozen omdat ik van lachen hou. En de vier (foute) vrienden zijn super!"


"Ik kan iedereen deze film aanbevelen. Voor mij waren Thomas en Begijn de beste 'vrienden'. De film krijgt van mij 9 op 10."


Anse Quintelier uit Belsele vond 'Foute Vrienden - De Film' grappig.


"Een film die ik zeker kan aanraden. Hij is echt grappig", aldus Anse.


Op de vraag wie de grappigste was, antwoordde Anse: "Eigenlijk waren ze alle vier even grappig, maar vooral Begijn was super!"


'Foute Vrienden - De Film' krijgt van Anse 10 op 10.


Ook Nina Balazs uit Bornem vond 'Foute Vrienden - De Film' zeer goed.


"Een leuke, toffe en grappige film", was haar eerste reactie, "Voor mij is Begijn de grappigste van de vier."


"'Foute Vrienden - De Film' is zeker een aanrader. Ik geef deze film 9 op 10", aldus Nina.


Aveline Van de Vijver uit Belsele vindt de serie leuk en wou absoluut ook de film zien.


"'Foute Vrienden - De Film' is een originele, grappige en leuk film", vertelde ze aan onze reporter, "Ook voor mij is Begijn de beste van de vier foute vrienden."


Aveline geeft 'Foute Vrienden - De Film' 9,5 op 10.


Voor Shania De Moor uit Baasrode is 'Foute Vrienden - De Film' een absolute aanrader.


"Ik vond de film grappig, leuk en apart", zei ze na afloop. "Ik vond vooral Jeron en Thomas echt leuk. 'Foute Vrienden - De Film' krijgt van mij een dikke 10 op 10!"


Ook Britt Hellelooge is een echte fan van de 'Foute Vrienden'.


"Ik vond de film grappig", vertelde ze, "Foute Vrienden - De Film' kan ik iedereen aanraden, het is echt een leuke film."


"Begijn is voor mij de beste 'foute vriend'. Ik geef deze film 8,5 op 10", aldus Britt.


"Een grappige, originele en leuke film", zei Jinse Dhooghe uit Belsele.


'Foute Vrienden - De Film' is een aanrader. Ik geef deze film 8 op 10."