Filmtip: FC De Kampioenen 2 - Jubilee General


In Siniscoop in Sint-Niklaas loopt elke dag de komische film 'F.C. De Kampioenen 2 - Jubilee Generale'.


Het verhaal van de tweede film begint waar dat van DDT ooit eindigde: in de gevangenis, waar hij werd opgesloten voor belastingsfraude.


Op dat moment zijn de Kampioenen volop bezig met de voorbereiding van hun 25-jarig jubileum. Het belooft een groot feest te worden, maar daar zou met de terugkeer van DDT wel eens snel verandering in kunnen komen.

Wanneer Xavier en Markske dan ook nog eens beslissen om oud trainer Oscar Crucke, die als monnik in een tempel in Thailand verblijft, in het geheim terug te halen voor het feest gaan de poppen pas echt aan het dansen...

Regie: Jan Verheyen

Cast: Marijn De Valck Machteld Timmermans Danni Heylen Tuur De Weert An Swartenbroekx Herman Verbruggen Johny Voners Loes van den Heuvel Ann Tuts Ben Rottiers Jaak Van Assche Niels De Stadsbader Jacques Vermeire Carry Goossens

Genre: Komedie


F.C. De Kampioenen 2 - Jubilee Generale, elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.Meer info en tickets op www.siniscoop.be


Enkele reacties over deze succesfilm:


'F.C. De Kampioenen 2 - Jubilee Generale' is een prachtige film! Een aanrader voor zij die eens goed willen lachen.


Een grappige en luchtige film. Echt top! Wij zijn fans van F.C. De Kampioenen en wouden deze film zeker zien. Wij geven deze film 8 op 10.


Ik vond de film zowel grappig als ontroerend. Een aanrader is de film zeker. Beste acteurs zijn voor mij Marijn De Valck en Herman Verbruggen. Ik geef 'F.C. De Kampioenen 2 - Jubilee Generale' 7 op 10.


Hoewel ik genoten heb van de film, vond ik deze tweede film niet zo goed als de eerste. Er kwamen vooral in het eerste deel grappige momenten, naarmate de film vorderde verdwenen ook de grappen. Ik geef 'F.C. De Kampioenen 2 - Jubilee Generale' 6 op 10.