Filmtip: FANTASTIC FOUR in Siniscoop


FANTASTIC FOUR is een hedendaagse reboot van Marvels langstlopende superheldenteam.


Wanneer vier jonge buitenbeentjes teleporteren naar een alternatief en gevaarlijk universum, ondergaat hun fysieke vorm verschrikkelijke veranderingen. Hun levens zullen nooit nog hetzelfde zijn en het team moet leren zijn nieuwe gaven in goede banen te leiden en samen te werken om de Aarde te redden van een oude vriend die nu hun vijand geworden is.

Regie: Josh Trank

Cast: Miles Teller, Michael B. Jordan,

Genre: Actie


'Fantastic Four', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.siniscoop.be


Enkele reacties over deze film:

'Fantastic Four' is een coole, grafische met veel actie. Ik heb voor deze film omdat we de vorige film gezien hadden. Ik kan iedereen deze film aanbevelen, gewoonweg omdat het een goede film is. 'Fantastic Four' krijgt van mij 8 op 10.


Ik vond de film spannend en leuk. Voor was was Owen Judge ald de jonge Reed de beste acteur. Een aanrader, vooral aan hen die van Marvel-films houden.


'Fantastic Four' was fantastic! Deze film bracht helemaal wat ik ervan verwacht had. De trailer geeft een juiste indruk van de film, zonder het verrassingseffect weg te nemen. 

Ik kan iedereen de film aanraden. Onze kinderen begrepen ook het verhaal, het was niet akelig maar wel fantastierijk en toch reëel.


'Fantastic Four' is een goede film. Omdat ik de vorige film gezien had, wou ik perse deze film ook zien. Ik kan iedereen 'Fantastic Four' aanraden. Van mij krijgt de film 8 op 10.