Filmtip: Exodus: Gods and Kings in Siniscoop


Exodus: Gods and Kings is een Amerikaanse Bijbels-dramafilm, geregisseerd door Ridley Scott. De film is gebaseerd op het Bijbelverhaal De uittocht van Egypte of Exodus en vertelt het Bijbelse verhaal over Mozes.


De film is na Noah de tweede grote budgetfilm uit 2014 die gebaseerd is op een verhaal uit het Oude Testament.

Regie: Ridley Scott Cast:: Aaron Paul, Christian Bale, Sigourney Weaver, Indira Varma, Joel Edgerton, Ben Kingsley, John Turturro Genre: Drama

 

'Exodus: Gods and Kings' wordt elke dag in 2D en 3D vertoond in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Dirk De Rijbel uit Sint-Niklaas vond de film 'Exodus: Gods and Kings' prachtig.


"De film vertelt mooi de geschiedenis van Mozes", aldus Dirk, "Wij hebben voor deze film gekozen uit het aanbod van Siniscoop omdat onze zoon zich graag verdiept in de geschiedenis van Egypte."


"'Exodus: Gods and Kings' is zeker een aanrader voor degene die van geschiedenis houden. Voor mij was Christian Bale de beste acteur uit de film."


'Exodus: Gods and Kings' krijgt van Dirk 8 op 10.


Steven Callaert uit Buggenhout vond 'Exodus: Gods and Kings' een mooie en epische film.


"'Exodus: Gods and Kings' is een film met prachtige beelden, mooie effecten en met Christian Bale in de rol van Mozes . Voor mij was de film iets te langdradig, daarom geef ik 'Exodus: Gods and Kings' 6 op 10."


"Een goede film", was de eerste reactie van Manuella Van Bogaert uit Sint-Niklaas.


"'Exodus: Gods and Kings' is een prachtige film over geloof, vrijheid en slavernij. Deze film krijgt van mij 9 op 10."


"Ik heb voor deze film gekozen omdat ik van historische en Romeinse films hou. 'Exodus: Gods and Kings' is een film die ik iedereen kan aanraden. Een goed verfilmd bijbel-drama met Christian Bale en Joel Edgerton in de hoofdrollen", aldus Manuella.


Ook Rudy Beirnaert uit Waasmunster was onder de indruk van 'Exodus: Gods and Kings'.


"Een indrukwekkende film", aldus Rudy, "'Exodus: Gods and Kings' is zeker aan te raden. Het is een film die op geen enkel moment verveelt."


"Ik heb voor 'Exodus: Gods and Kings' gekozen omdat ik van historische films hou. Het is echt een fascinerende en prachtige film."


'Exodus: Gods and Kings' krijgt van Rudy 7 op 10.