Filmtip: Dark Places in Siniscoop


1985. Libby Day is 8 jaar wanneer haar moeder en zussen vermoord worden. Haar getuigenis wijst haar broer Ben, 16 jaar, aan als dader.


30 jaar later overtuigen een aantal amateur onderzoekers, die zichzelf de Kill Club noemen, haar om zich opnieuw te verdiepen in haar herinnering van de gebeurtenissen van die nacht. Een nieuwe waarheid dringt zich op, en de getuigenis die geleid heeft tot de veroordeling van haar broer wordt in vraag gesteld.

Regie: Gilles Paquet-Brenner

Cast: Chloë Mortz, Charlize Theron

Genre: Thriller

Duur: 113 minuten

 

'Dark Places', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


Enkele reacties over deze film:

"'Dark Places' is een verfilming van een boek van Gillian Flynn. Ik heb het boek gelezen en daarom heb ik voor deze film uit het aanbod gekozen.

Deze spannende en donkere thriller is een echte aanrader."


"De film is een uitstekende weergave van het boek. Mijn favoriete actrice was Charlize Theron omdat ze haar rol als Libbie Day heel geloofwaardig bracht. Van mij krijgt de film 9 op 10."


"Ik kom wekelijks naar de Siniscoop en heb deze film uit het aanbod gekozen omdat ik de vorige film van Gillian Flynn, 'Gone Girl' ook gezien heb. Ook deze film is heel goed en spannend en blijft nog een lange tijd nazinderen. 

Chloë Grace Moretz (Diondra) speelde haar rol uitstekend. Ze deed mij kippevel krijgen. Ik geef deze film 8 op 10."