Filmtip: D'Ardennen in Siniscoop


Een brutale homejacking gaat hopeloos fout. Dave, één van de twee overvallers, moet z'n broer Kenneth noodgedwongen achterlaten. Vier jaar later komt Kenneth vrij en is er veel veranderd.


Dave heeft z'n leven op de rails gekregen en probeert z'n broer te helpen waar mogelijk maar kijkt met lede ogen toe hoe Kenneth als een ongeleid projectiel z'n ex-vriendin Sylvie terug voor zich probeert te winnen.

Regie: Robin Pront

Cast: Kevin Janssens, Veerle Baetens, Jeroen Perceval,...

Genre: Thriller

Duur: 95 minuten


D'Ardennen, elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Sinbiscoop.be


Wat vinden de bezoekers in Siniscoop van D'Ardennen?


"Ik vind D'Ardennen een goede film vol actie en spanning. De beste acteur is voor mij Kevin Janssens, ik geef deze film 7 op 10."


"D'Ardennen is een heel goede film! Een goed verhaal vol spanning, zeker een aanrader. Voor mij is het een van de beste Vlaamse films na Rundskop. Ik heb voor deze film gekozen omdat ik er goede recensies over gelezen had. D'Ardennen krijgt van mij 10 op 10!"


"Ik vond het ook een goede film maar het einde was nogal absurd. Toch is D'Ardennen een sterke film vol spanning en ontroering.


Ik heb voor D'Ardennen gekozen omdat het een film van eigen bodem is. Zeker aan te raden, omwille van de sterke acteerprestaties van de acteurs.


Ik geef D'Ardennen 8 op 10."


"D'Ardennen is een donkere, boeiende én verrassende film. Het is een prima Vlaamse film die zeker bracht wat ik ervan verwacht had. Het is een aanrader met een uitstekende Kevin Janssens in de hoofdrol.Ik geef graag een 9 op 10 voor deze spannende Vlaamse film!


"D'Ardennen is een goede maar zeer harde film met Kevin Janssens in de hoofdrol.


Ook ik heb voor deze film gekozen omdat het een Vlaamse film is. Ik geef D'Ardennen 7 op 10."