Filmtip: Avengers: Age of Ultron in Siniscoop


'Avengers: Age of Ultron' is het epische vervolg op de grootste superheldenfilm aller tijden. Als Tony Stark probeert om een slapend vredesinitiatief nieuw leven in te blazen, gaat het goed mis en de machtigste helden van de aarde, waaronder Iron Man, Captain America, Thor, The Incredible Hulk, Black Widow en Hawkeye worden tot het uiterste op de proef gesteld als het lot van de aarde in hun handen ligt.

 

Als de kwaadaardige Ultron verschijnt, is het aan The Avengers om zijn verschrikkelijke plannen te stoppen en al snel zorgen ongemakkelijke bondgenootschappen en onverwachte acties voor een uniek episch en wereldwijd avontuur.

Regisseur: Joss Whedon

Cast: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson,Samuel L. Jackson, Chris Evans, Jeremy Renner, Cobie Smulders, Mark Ruffalo, James Spader,Anthony Mackie

Genre: Actie/Science-fiction/Fantasy‎‎

Duur: 141 minuten


'Avengers: Age of Ultron', elke dag in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Jocy Van Nieuland uit Beveren vond 'Avengers: Age of Ultron' een topfilm.


"'Avengers: Age of Ultron' is een film die goed in elkaar zit. Een geweldige, onverwachte superfilm. Ik heb voor deze film gekozen omdat ik de vorige ook gezien had en ik wou absoluut het vervolg zien."


"Ik kan iedereen deze actiefilm aanraden. Ik geef 'Avengers: Age of Ultron' 9 op 10."


Ook Pierre uit Sint-Niklaas vond 'Avengers: Age of Ultron' een goede film.


"Een film vol actie", was de eerste reactie van Pierre.


"Deze film is zeker en vast een aanrader! Voor mij was Scarlett Johansson de beste actrice. Ik geef deze film 8,5 op 10", aldus Pierre.


Jan De Smet uit Dendermonde vond deze film gewoonweg super!


"Ik heb genoten van dit tweede deel. Ik had de eerste film gezien en wou zeker het vervolg zien. 'Avengers: Age of Ultron' is een topper!", aldus Jan.


Jan uit Dendermonde geeft 'Avengers: Age of Ultron' 9 op 10.