Filmtip: 22 Jump Street in Siniscoop in Sint-Niklaas


Een leuke zomerfilm in Siniscoop is de Amerikaanse actie-komedie '22 Jump Street'. De film is de opvolger van de film '21 Jump Street' uit 2012.

 

In '22 Jump Street' gaan de agenten Jenko (Channing Tatum) en Schmidt (Jonah Hill) opnieuw undercover als de broers Doug en Brad McQuaid.

 

Ze moeten als eerstejaars studenten op de universiteit proberen uit te zoeken wie er achter de nieuwe drugssensatie zit genaamd WHYPHY. Jenko wordt al snel omarmd door het populaire American football team en Schmidt probeert de nerdy art-scene te infiltreren.

 

 

Als blijkt dat de twee agenten hele andere ideeën hebben over hoe ze het beste de zaak op kunnen lossen komt hun vriendschap onder druk te staan.

Regie: Phil Lord, Chris Miller

Cast: Channing Tatum, Jonah Hill, Ice Cube, Wyatt Russell

Genre: Actie, komedie

 

'22 Jump Street', elke dag te zien in Siniscoop in Sint-Niklaas.

Meer info en tickets op www.Siniscoop.be


De mening van de kijker:

Pieter De Brandt uit Tielrode vond '22 Jump Street' een grappige film.

 

"Het is echt een goede en grappige superfilm. '22 Jump Street' is een vernieuwende film met een uitstekende Jonah Hill in de rol van Schmidt."

 

"Ik vond de beginscène goed. Meteen werd de goede toon verder gezet. '22 Jump Street' is een goed vervolg op '21 Jump Street'", aldus Pieter.

 

Pieter geeft deze film 8 op 10.


Maarten Ivens uit Sint-Niklaas vond '22 Jump Street' dan weer een middelmatige film.

 

"'22 Jump Street' is een komedie die nogal voorspelbaar en langdradig is", was zijn eerste reactie na afloop.

 

Maarten, die bijna wekelijks op zondag naar Siniscoop komt, geeft '22 Jump Street' 6 op 10. Hij ziet zowel komedie, avontuur, fantasy als science-fiction graag.

 


Jolien Raemdonck uit Tielrode vond '22 Jump Street' een grappige film.

 

"Ik heb voor deze film gekozen omdat ik de vorige film ('21 Jump Street') gezien heb. Ook dit vervolg was grappig van begin tot einde."

 

"'22 Jump Street' is zeker een aanrader. Het is een luchtige en grappige film. Van mij krijgt deze film 8,5 op 10", aldus Jolien.

 

Jolien uit Tielrode komt graag naar Siniscoop. "Mijn favoriete genres zijn komedies, actiefilms en romantische films", vertelde ze ons.


We kregen nog een reactie van een bezoeker uit Sint-Niklaas.

 

"Ik vond '22 Jump Street' grotendeels leuk, maar soms nogal een onsamenhangend verhaal. Ondanks het feit dat het een grappige film is vond ik hem eerder een popcornfilm."

 

"Ik heb uit het aanbod van Siniscoop voor deze film gekozen omdat ik zoveel mogelijk films en genres wil zien. Het samenspel tussen Tatum en Hill vond ik best ok. Ik geef '22 Jump Street' 6 op 10."