Fabriek Romantiek nu ook in boekvorm!


Tegenwoordig is alles te koop en heeft iedereen hetzelfde. Daar brengen Eva Daeleman en Caroline Verbrugghe van het één-programma ‘Fabriek Romantiek’ verandering in.


Beide dames gaan op zoek naar inspirerende plekjes en originele spullen. Een leuke vondst op een vintagemarkt, een verborgen brocantewinkeltje, een uniek zelfgemaakt meubel....Eva en Caroline leren je allerlei kneepjes om je interieur op te pimpen.

Heb jij na het kijken van het tv-programma ook de kriebels om aan de slag te gaan? Dat is geen probleem meer vanaf nu. Het eerste boek van ‘Fabriek Romantiek’ is verschenen!

In het boek toont Caroline je hoe je in een handomdraai weer leven in de brouwerij brengt met je zelfgemaakte spullen. Dus vanaf nu geen saaie fotokaders maar beestige fotohouders, geen typische geschenkverpakking meer maar een verpakking waar je je eigen touch aan geeft of geen duizend-in-een-dozijn visbokaal maar een heus tv-aquarium.

In het boek staan 35 spullen om zelf te maken, ondergebracht in 10 thema's : fotografie, keuken,verlichting, groen in huis, kinderen, kerst in huis, creatieve cadeautjes, feestelijk tafelen, kunst in huis en huisdieren.

In ‘Fabriek Romantiek’ verklappen Eva en Caroline je met plezier de allerleukste adresjes en de beste doe-het-zelf-tips. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd, aangevuld met vele tips en duidelijke foto's waarbij je het resultaat kan zien en hoe je te werk moet gaan.

Het boek 'Fabriek Romantiek' werd op een originele manier voorgesteld aan de pers, namelijk met een workshop. De plaats van het gebeuren was  'De Winkelhaak' in Antwerpen.

Samen met de vijf winnaars van de Fabriek Romantiek-wedstrijd gingen we aan de slag met Caroline. Het werd een toffe ervaring met veel leuke tips en handige info.

Allereerst werd er een beestige fotohouder gemaakt. Toen we de beestjes zagen dachten we terug aan onze kindertijd. Met deze beestjes, die we nu gebruikten om de fotohouder te maken, hebben we uren mee gespeeld.
Met zaag, schuurpapier, lijmpistool én met de hulp van Caroline werd het een prachtig resultaat.

Vervolgens werd er een oude tafellamp in een nieuw kleedje gestoken. Wat heb je daar voor nodig? Een oude tafellamp, schuurpapier, stof om kap te bekleden, verfspuitbus, schaar en lijm. We wisten niet wat we van het resultaat mochten verwachten. Na bijna 2 uur was onze schemerlamp volledig af en ik moet zeggen de resultaten waren verbluffend!

Dat iedereen de knutselmicrobe te pakken had was zeker! Onderweg naar huis dacht ik na over wat ik nu ging aanpakken in ons interieur.
Voederbak 'De Luxe' , een mooie tafel op poten met bestek en borden op maat van de hond gemaakt, lijkt me een leuk geschenk voor Mickey, de hond van De Boekenkast...

Heeft je interieur nood aan een hippe transformatie? Ben je op zoek naar een origineel Valentijnsgeschenk? Dan is het boek van ‘Fabriek Romantiek’ de enige echte oplossing!

Eén ding is duidelijk, werp niets meer weg! Iedereen heeft wel spulletjes staan die niet meer mooi of uit de mode zijn. Met het boek in de hand kan je van deze afgedankte spulletjes in een handomdraai iets moois maken. Zowel handige als onhandige Harry's slagen er in met de boek een prachtig resultaat te bekomen!
Dus iedereen aan de slag!

ISBN: 9789401405195 - Paperback met flappen - 144 blz. - Prijs: € 19,99 - Uitgeverij: Lannoo
Klik hier voor meer info

 

Bekijk de volledige fotoreportage op onze Facebookpagina:

www.facebook.com/boekenkast