DVD recensie: Wolves - David Hayte


De 18-jarige Cayden Richards (Lucas Till)  is een populaire figuur op de middenschool: hij is knap, heeft een knappe vriendin, is aanvoerder van het footballteam en behaalt goede resultaten op school.


Maar dan gebeurt er iets waardoor zijn hele wereld instort. Tijdens het vrijen met zijn vriendin verandert hij in een weerwolf. Hij wordt wakker onder het bloed en zijn ouders zijn op een brutale wijze vermoord. Cayden slaat in paniek en slaat op de vlucht.

De jongeman komt op zijn tocht Wild Joe (John Pyper-Ferguson) tegen, die zelf een weerwolf is.


Wild Joe ziet dat Cayden een weerwolf is en stuurt hem naar het stadje Lupine Ridge. Daar ontdekt de jongen dat hij afstamt van de weerwolven die het hele plaatsje bevolken.


Lang heeft Cayden niet om dat te verwerken; terwijl hij werk vindt bij een brave boer en verliefd wordt op barmeisje Angelina  (Merritt Patterson) krijgt hij de boosaardige clan van weerwolvenleider Connor achter zich aan…

‘Wolves’ is een Canadese actie/horrorfilm onder regie van David Hayter. De film is op dvd en blu-ray verschenen door DWF.


 'Wolves' is het filmdebuut voor regisseur David Hayter en de hoofdrollen worden vertolkt door o.a  Lucas Till (X-Men: Apocalypse) en Merritt Patterson (Ravenswood).

Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: David Hayte

Cast: Merritt Patterson, Lucas Till, Stephen McHattie, John Pyper-Ferguson, Janet-Laine Green, Jason Momoa

 

EAN: 8715664114506

Taal:  Engels met Nederlandse ondertitels

Speelduur: 91 minuten

Schermformaat:16:9 - 1.85:1

Geluid: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: vanaf 16 jaar

 

‘Wolves’ is uitgebracht op dvd en blu-ray door DFW.