DVD recensie: What If - Michael Dowse


‘What If’ is een romantische komedie van Michael Dowse met in de hoofdrollen Daniel Radcliffe en Zoe Kazan.


Nadat zijn  relatie op de klippen is gelopen omtmoet Wallace (Daniel Radcliffe) op een feestje Chantry (Zoe Kazan). De twee raken toevallig aan de praat en worden vrienden.


In tegenstelling tot Wallace woont Chantry al vijf jaar samen met haar vriend Ben (Rafe Spall). Toch is er een klik tussen de twee, ze ontmoeten elkaar vaak en Wallace ziet in haar zijn perfecte vrouw.

Toch probeert Wallace zijn gevoelens te bedwingen. Hoewel Chantry een relatie heeft, vindt ze veel steun en gezelligheid bij Wallace.


Maar de liefde kent geen grenzen en het wordt moeilijk voor de twee twintigers om een balans tussen vriendschap en liefde te vinden…


‘What If’ is een leuke romantische film over de vriendschap tussen twee mensen die gevoelens krijgen voor elkaar. De film is zeker een aanrader omdat er  voor velen zeer herkenbare situaties in voorkomen.

Daniel Radcliffe, die we allen kennen als Harry Potter, vertolkt met verve zijn rol in deze vermakelijke romantische komedie.


‘What If’ leert ons dat je steeds moet blijven geloven in de ware liefde. Zeker een aanrader voor wie van romantische films houdt.


Technische gegevens DVD:

Regisseur: Michael Dowse

Acteurs: Megan Park, Daniel Radcliffe, Adam Driver, Rafe Spall, Mackenzie Davis, Zoe Kazan


EAN: 8713045237653

Taal: Engels met Nederlandse en Engelse ondertitels

Speelduur: 102 minuten

Schermformaat:16:9

Geluid: Dolby Digital 2.0 en 5.1

Extra's: Alternate Ending; Interviews with Daniel Radcliffe and Zoe Kazan; On the Red Carpet; The Making Of; Verwijderde scenes

Leeftijdsindicatie: vanaf 12 jaar


'What If' is uitgebracht op DVD en Blu-ray door eOne