DVD Recensie: Welcome to the Punch - Eran Creevy


Vier mannen, waaronder de crimineel Jacob Sternwood (Mark Strong) plegen een overval en vluchten weg op hun motoren. Agent Max Lewinsky (James McAvoy) zet ongewapend de achtervolging in en wordt geraakt aan de knie.


Het is nu drie jaar later en Lewinsky draagt nog steeds de gevolgen van deze daad. Met een injectienaald haalt hij nog elke dag vocht uit zijn knie. Max is nog steeds uit op wraak, maar de sluwe Jacob Sternwood is onvindbaar.

Maar dan wordt Ruan Sternwood, de zoon van de gezochte gangster, zwaargewond aangetroffen op het vliegveld en naar het ziekenhuis gebracht. Max hoopt, samen met zijn collega Sarah Hawks (Andrea Riseborough), dat Jacob naar Londen komt om zijn zoon te bezoeken en dat de politie hem zal kunnen arresteren.

 

Maar zo simpel is dat niet. De sluwe Sternwood is Max Lewinsky steeds te vlug af. Na enkele wilde achtervolgingen komt het zo ver dat de twee in gesprek komen met elkaar. Blijkt dat er zich boven hun hoofd grote complotten en samenzweringen afspelen. De twee aartsvijanden zijn genoodzaakt om samen te werken…

 

‘Welcome to the Punch’ is een actiefilm met vele schietpartijen en achtervolgingen. We zien in deze film een uitstekende Mark Strong (X-Men: First Class, Wanted) als politie-inspecteur Max Lewinsky. Deze spannnende actiethriller staat garant voor ruim anderhalf uur spanning.

 

Deze film is uitgebracht op DVD en Blu-ray.

Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: Eran Creevy

Acteurs: Andrea Riseborough, David Morrissey, James McAvoy, Jason Flemying, Johnny Harris, Mark Strong

 

EAN: 8713045237578

Taal: Engels met Nederlandse ondertitels

Speelduur: 95 minuten

Schermformaat:16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1

 

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

 

Klik hier voor meer info