DVD Recensie: To The Wonder - Terrence Malick


Marina (Olga Kurylenko) en Neil (Ben Affleck) zijn verliefd op elkaar en zijn dolgelukkig. Ze genieten van elkaar en het leven krijgt opnieuw meer zin voor het koppel. Voor Neil is Marina, die al een 10-jarige dochter Tatiana (Tatiana Chiline) heeft uit een vorige relatie, de perfecte vrouw en Marina en Tatiana gaan bij Neil in Oklahoma, Amerika wonen.


De drie beleven een gelukkige tijd samen. Alles loopt perfect, Neil houdt enorm van Marina en is de perfecte vader voor Tatiana. Toch houdt de relatie niet stand. De twee worden meer en meer afstandelijker van elkaar en Tatiana wordt opstandig tegenover Neil.

Marina vraagt raad bij priester Quintana (Javier Bardem), die zelf in conflict ligt met zijn geloofsovertuiging. Hij is ongelukkig en straalt geen vreugde meer uit. Uiteindelijk neemt Marina haar koffers en vertrekt terug naar Frankrijk.

 

Neil ontmoet zijn jeugdvriendin Jane (Rachel McAdams), die haar man verlaten heeft. Neil wordt verleid door de knappe Jane en begint een romance met haar.


Ondertussen is Marina ongelukkig in Parijs. Haar dochter woont bij haar ex-man, ze vindt geen werk en wil terug naar Neil..

‘To The Wonder’ van regisseur Terrence Malick is een romantisch drama over verliefdheid, de verschillende vormen van liefde en keuzes maken. Een film met in de hoofdrollen  Ben Affleck (Argo, Runner Runner), Olga Kurylenko (Quantum of Solace) en Rachel McAdams (The Notebook, Sherlock Holmes).

 

In ‘To The Wonder’ kan de kijker naast het romantisch verhaal ook genieten van de mooie beelden, gefilmd op prachtige locaties en de melancholische muziek. Het verhaal wordt verteld door Marina en uitstekend weer gegeven door regisseur Terrence Malick.

 

Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: Terrence Malick

Acteurs: Javier Bardem, Romina Mondello, Olga Kurylenko, Ben Affleck, Tatiana Chiline, Rachel McAdams

EAN: 8716777944431

Taal: Engels met Nederlandse en Franse ondertitels

Speelduur: 110 minuten

Schermformaat:16:9 Anamorphic, 2.35:1

Geluid: Dolby Digital 5.1

 

Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden

 

'To The Wonder' wordt door A Film uitgebracht op DVD en Blu-ray.