DVD Recensie: The Right Kind of Wrong - Jeremiah S. Chechik


‘The right kind of Wrong’ is een Canadese romantische komedie geregisseerd door Jeremiah S. Chechik met in de hoofdrollen Ryan Kwanten, Sara Channing, Will Sasso en Catherine O'Hara.

 

Het verhaal

Leo Palamino beleeft niet bepaald de gelukkigste tijd uit zijn leven. Hij  is een mislukt schrijver die noodgedwongen als afwasser aan de kost komt en wordt gedumpd door zijn vriendin Julie, die hun relatie niet meer ziet zitten.


Julie heeft een blog geschreven met als titel ‘Why you suck!’ over hun privéleven. Na de breuk met Leo maakt Julie de blog openbaar en komen alle slechte kanten van haar ex in de schijnwerpers. Ze wordt er wereldberoemd mee en er komt zelfs een boek uit over haar populaire blog.

Maar dan verandert het leven van Leo Palamino plots wanneer hij toevallig Colette ziet. Leo is op slag verliefd op de knappe vrouw, alleen is er een probleem.. Colette trouwt net die dag met de rijke ex-olympiër en advocaat Danny.

 

Leo laat dit niet zomaar gebeuren en gaat de strijd aan om haar hart te veroveren..

‘The right kind of Wrong’ is een heerlijke romantische komedie met Ryan Kwanten en Sara Canning als Leo en Colette. Een mooie film met een boodschap, die zeker in de smaak zal vallen bij zowel mannen als vrouwen.

 

‘The right kind of Wrong’ is een feel-good movie over een dromer en romanticus die alles op alles zet om de vrouw van zijn dromen voor zich te winnen. Een uitstekende film om samen met je geliefde te zien!

Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: Jeremiah S. Chechik

Acteurs: Ryan McPartlin, Raoul Bhaneja, James A. Woods, Kristen Hager, Sara Canning, Ryan Kwanten

 

EAN: 8713045242220

Taal: Engels en Frans met Nederlandse en Franse ondertitels

Speelduur: 92 minuten

Schermformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1

 

Leeftijdsindicatie: vanaf 12 jaar

 

‘The right kind of Wrong' is uitgebracht door eOne op DVD en Blu-ray.