DVD Recensie: The Oranges - Julian Farino


In New Jersey wonen twee families op Orange Drive. Terry Ostroff (Oliver Platt) en zijn vrouw Cathy (Allison Janney) zijn niet alleen de buren van David (Hugh Laurie) en Paige Walling (Catherine Keener), maar ook hun beste vrienden.

 

Jarenlang delen ze samen lief en leed en zijn ze onafscheidelijk. Tot de dag dat Nina Ostroff (Leighton Meester) na vijf jaar terug thuis komt. Haar relatie met haar verloofde (Sam Rosen) liep op de klippen en net voor Thanksgiving komt ze onverwachts terug wonen bij haar ouders.

 

Cathy hoopt dat haar dochter een relatie zal beginnen met Toby Walling (Adam Brody), de buurjongen. Maar Nina ziet eerder David, de vader van Toby, zitten en begint een relatie met de 26 jaar oudere buurman.

 

Wanneer de romance aan het licht komt, komt er een einde aan de jarenlange vriendschap tussen de twee families. Paige verlaat het huis en ook David’s dochter Vanessa (Alia Shawkat) kan niet leven met de gedachte dat haar beste jeugdvriendin het bed deelt met haar vader...

‘The Oranges’ is een Amerikaanse romantische komedie van regisseur Julian Fario. Een uitstekende film over hoe twee families reageren op het feit dat een getrouwde man een relatie begint met een veel jongere buurmeisje.

 

‘The Oranges’ bevat een goed verhaal, uitstekende cast en is een film die aanzet tot nadenken. Hoe ga jij reageren wanneer je dochter/zoon een relatie zou hebben met een veel oudere partner?

 

Toch is het een luchtige film met humor. Wat De Boekenkast betreft: zeker de moeite waard om te zien!

 

‘The Oranges’ wordt door A-Film uitgebracht op DVD en Blu-Ray

Klik hier voor meer info

 

Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: Julian Farino

Acteurs: Alia Shawkat, Allison Janney, Catherine Keener, Hugh Laurie, Leighton Meester, Oliver Platt

 

EAN: 8716777943656

Taal: Engels en Frans met Nederlandse en Franse ondertitels

Speelduur: 87 minuten

Schermformaat: 1,78:1 Breedbeeld (16:9 COD)

Geluid: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 6 jaar