DVD recensie: The Operator - James Moran


Verslaggever Sara Kovic (Alexandra Breckinridge), cameraman Milo Burns (Chris Marquette) en producer Charlie McNeel (Jake McDorman) willen een interessant nieuwsitem brengen. Daarvoor doorzoeken ze leegstaande huizen die door de bank in beslag zijn genomen en hopen daar een exclusief verhaal te vinden.


En ja, in een van de huizen vinden ze een doos met videotapes. De drie ontdekken dat de familie die er woonde, niet vrijwillig is weggegaan maar het gezin is gevlucht. Op de videobanden treffen ze een zonderlinge figuur in een donker pak en zonder gezicht aan. Hij achtervolgd de bewoners, hij kwelt hen den drijft hen tot waanzin...

‘The Operator’ is een van de betere horrorfilms, het is een Found-Footage film die zeker door de liefhebbers van dit genre zal gesmaakt worden.


‘The Operator’ is het regiedebuut van James Moran en de film is gebaseerd op de web series ‘Marble Hornets’ van Troy Wagner en Joseph DeLage. Zij baseerden hun succesvolle webserie op de mythe van Slenderman., een begrip voor de horror liefhebbers. ‘The Operator’ is dan ook een must see voor de echte fans!

Technische gegevens DVD:


EAN: 8713045244910

Regisseur: James Moran

Cast.: Alexandra Holden, Alexandra Breckenridge, Doug Jones, Jake McDormanGenre: Horror

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Duur: 92 minuten

Beeldformaat: 16:9

Audio: Dolby Digital 5.1

Leeftijdindicatie: vanaf 16 jaar


‘The Operator’ is door eOne uitgebracht op dvd en is vanaf 29 juli te koop.