DVD Recensie: The Numbers Station - Kasper Barfoed


In ‘The Numbers Station’ wordt geheim agent Emerson Kent (John Cusack) naar Engeland gestuurd om in een geheim coderingsstation de cryptografe Katherine (Malin Akerman) te beschermen. Katherine werkt bij een CIA-zendstation waar geheime codes worden uitgezonden naar leden van de CIA.

 

Een eenvoudige klus op het eerste zicht voor Emerson. Maar wanneer ze op een ochtend de aanwezige ploeg willen aflossen, worden Emerson en Katherine beschoten en zoeken de twee bescherming in het station.

 

Daar vinden ze via bandopnames enkele geheime opgenomen gesprekken en proberen ze er achter te komen wie achter deze aanslag zit. Emerson en Katherine bevinden zich in een leven-of-dood strijd tegen een onbekende vijand, die zij moeten proberen stoppen voor het te laat is. Dan krijgt Emerson een onrustwekkend telefoontje...

 

‘The Numbers Station’ is een actie-thriller die ons wist te bekoren. Een goed verhaal met zowel Cusack als Akerman in een glansrol. De film is spannend van begin tot einde en is zeker een aanrader.

‘The Numbers Station’ is zowel op DVD als Blu-Ray verkrijgbaar

 

Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: Kasper Barfoed

Acteurs: Bryan Dick, Hannah Murray, John Cusack, Liam Cunningham, Lucy Griffiths, Malin Akerman

 

EAN: 8713045237493

Taal: Engels met Nederlandse ondertitels

Speelduur: 85 minuten

Schermformaat:16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar


Hier vindt u meer info