DVD recensie: The Expendables 3 - Patrick Hughes


Het verhaal begint wanneer de leden van The Expendables Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren) en Toll Road (Randy Couture) hun vriend  Doctor Death (Wesley Snipes) bevrijden uit de trein die hem naar de militaire gevangenis brengt.


The Expendables hebben de opdracht gekregen om een lading bommen, die bestemt zijn voor een krijgsheer in Somalië te onderscheppen. 

Met de hulp van Hale Caesar (Terry Crews) proberen Barney en zijn mannen de klus te klaren. Groot is de verbazing van het team wanneer blijkt dat de wapenhandelaar niemand anders is dan Conrad Stonebanks (Mel Gibson), die zelf jaren geleden samen met Barney Ross The Expendables oprichtte.

 

Stonebanks heeft nu de opdracht gekregen om The Expendables uit te schakelen. Ross probeert met het aantrekken van jong bloed The Expendables nog beter en sterker te maken. De jonge huurlingen moeten de louche wapenhandelaar Stonebanks uit schakelen, maar dat lukt niet zo maar…

 

‘The Exendables 3’ is opnieuw een actiefilm die zeker door de fans van dit genre moet gezien worden. Wilde achtervolgingen, enorme explosies, een flinke dosis humor en een uitgebreide sterke cast zorgen ervoor dat ‘The Expendables 3’ een van de beste actiefilms is die dit jaar in de bioscoop te zien was.

 

Het derde deel van The Expendables is vanaf 26 november 2014 verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

 

Enkele reacties over de film:

 

"Een uitstekende film vol actie en spectaculaire scènes. Echt de moeite waard om te zien."

 

"Een film vol spanning, actie en de nodige dosis humor."

 

 "Een spannende en spectaculaire film met een goed verhaal"

Technische gegevens DVD:

 

Auteur: Patrick Hughes

Acteurs: Mel Gibson, Jason Statham, Dolph Lundgren, Wesley Snipes, Sylvester Stallone, Harrison Ford, Jet Li, Antonio Banderas, Randy Couture

 

EAN: 8713045242756

Taal: Engels met Nederlandse ondertitels

Speelduur: 121 minuten

Schermformaat:16:9

Geluid: Dolby Digital 2.0

Leeftijdsindicatie: vanaf 12 jaar

 

‘The Expendables 3’ is uitgebracht door eOne en is op DVD en Blu-ray verkrijgbaar.