DVD Recensie: That Awkward Moment - Tom Gormican


Jason (Zac Efron),  Mikey (Michael B. Jordan) en Daniel (Miles Teller) zijn drie boezemvrienden uit New York. Ze zijn jong, knap hebben een goede job. Mickey is getrouwd terwijl Jason en Daniel zich niet graag binden, die versieren liever vrouwen om er mee naar bed gaan.  

 

Terwijl Jason de bons krijgt van zijn liefje, wil de vrouw van Mickey ook scheiden. De drie vrienden komen samen en besluiten om geen relaties meer aan te gaan. De vrienden beloven elkaar om single te blijven.

 

Maar na de deal die ze hebben aangegaan, lopen de heren hun ideale partner tegen het lijf. Het wordt voor hen moeilijk om zich aan hun beloftes te houden en om hun relaties voor elkaar geheim te houden…

‘That Awkward Moment’ is een romantische komedie over vriendschap, verliefdheid, daten en relaties. Een film waarvoor vooral de (vrouwelijke) fans van Zac Efron warm voor lopen.

 

‘That Awkward Moment’ is de debuutfilm van regisseur Tom Gormican. Hij kon rekenen op een sterke cast met sterren zoals Zac Efron (New Year’s Eve, The Paperboy) , Michael B. Jordan (Fruitvale Station, Chronicle), Miles Teller (The Spectacular Now, Project X) en Imogen Poots (The Look of Love, Need for Speed).

Technische gegevens DVD:

 

Regie: Tom Gormican

Acteurs:  Imogen Poots, Jessica Lucas, Mackenzie Davis, Michael B. Jordan, Miles Teller, Zac Efron

 

EAN: 8713045241742

Taal: Engels met Nederlandse ondertitels

Speelduur: 91 minuten

Schermformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

 

'That Awkward Moment' wordt door eOne uitgebrcaht op DVD en Blu-ray.