DVD Recensie: Texas Chainsaw 3D - John Luessenhop


De horrorfilm ‘Texas Chainsaw’ begint wanneer het huis van de familie van de gruwelijke moordenaar Leatherface in brand wordt gestoken door de woedende dorpsbewoners.

 

Leatherface is mismaakt geboren en bij het vuilnis gegooid, daar werd hij door een vrouw meegenomen naar huis. Zo deed hij zijn intrede in de kannibalistische familie.

 

Iedereen is dood, denkt men toch, maar de kleine Heather wordt gered door een koppel, die haar opvoeden alsof het hun eigen dochter is.

Jaren later komt Heather Miller (Alexandra Daddario) te weten dat ze een huis heeft geërfd van Verna, een voor haar onbekende oma. Zo komt ze te weten dat ze groot gebracht werd door adoptieouders, die in het verleden een band hebben gehad met de kettingzaagkiller Leatherface (Dan Yeager).

 

Tegen de zin van haar adoptieaouders trekt Heather met haar vriend en nog een bevriend koppel richting Texas om haar nieuwe woonst te verkrijgen. Daar aangekomen begint alle ellende voor haar en haar vrienden. De plaatselijk advocaat geeft Heather de sleutels van de woning en een brief met instructies van Verna, de oma van Heather. Een brief die de jongedame niet meteen leest...

Ze zou dit beter wel direct gedaan hebben, want daarin staat dat Leatherface nog leeft en zich schuil houdt in het huis.

 

Het duurt dan ook niet lang voor de eerste slachtoffers van de gruwelijke Leatherface vallen..

 

‘Texas Chainsaw’ is verkrijgbaar op DVD en in 3D op Blu-ray.  Deze bloedstollende horror-slasher is de zevende film die verscheen na de eerste film ‘The Texas Chain Saw Massacre’ uit 1974.  

 

Liefhebbers van horror en bloederige toestanden kunnen zeker hun hartje ophalen met deze prent van regisseur John Luessenhop met in de hoofdrollen naast Alexandra Daddario en  Dan Yeager, Scott Eastwood, Shaun Sipos, Tania Raymonde en Trey Songz.

 

‘Texas Chainsaw’  is de ideale film om samen met vrienden tijdens de komende  Halloween-nacht te bekijken, als je durft tenminste…

 

Technische gegevens 3D Blu-ray:

 

Regisseur: John Luessenhop

Acteurs: Alexandra Daddario, Dan Yeager, Scott Eastwood, Shaun Sipos, Tania Raymonde, Trey Songz

 

EAN: 8713045235529

Taal: Engels met Nederlandse ondertitels

Speelduur: 92 minuten

Schermformaat:High Definition 16:9, 1080p High Definition

Geluid: DTS-HD Master Audio 5.1

 

 

Leeftijdsindicatie: Vanaf 16 jaar

 

Klik hier voor meer info