DVD Recensie: Streetdance 3 - All Stars - Ben Gregor


‘StreetDance 3: All Stars’  is het derde deel uit deze vooral bij jongeren populaire reeks. Het is opnieuw een film over dansen, vriendschap en verliefd worden. Een film van regisseur Ben Gregor met in de hoofdrollen Theo Stevenson (Horrid Henry: The Movie), Akai Osei Mansfield (Streetdance 2), John Barrowman (Torchwood) en Ashley Jensen (How to train your dragin).

 

Het verhaal

Ethan (Theo Stevenson) is op school een echte ‘zakenman’. Hij probeert steeds geld te verdienen en verkoopt op school chocolade tegen 95% korting. Toch is hij niet populair bij zijn medestudenten en vooral niet bij de leraars.

 

Op dezelfde school zit de eerder verlegen Jaden (Akai Osei Mansfield). Jaden is een fantastische danser, maar moet het dansen opgeven omdat zijn ouders vinden dat hij zich meer aan zijn studies moet wijden.

De jongeren in de buurt komen geregeld samen in het jeugdcentrum ‘The Garage’ van Gina (Ashley Jensen). Maar de stad wil het gebouw slopen en er een parkeergarage van maken. Dat zou veel meer opbrengen voor de stad.

 

Ethan wil kost wat kost ‘The Garage’ redden door een Streetdance groep op te richten. Hij wil een danswedstrijd organiseren om zo aan het nodige geld te raken om het jeugdcentrum te redden. Ethan overtuigt Jaden ervan om mee te doen. De twee proberen een crew samen te stellen en doen audities.

 

De twee vrienden vinden niet direct de verhoopte talenten, maar met al hun enthousiasme richten ze toch hun eigen Streetdance groep op en nemen het in een battle op tegen een andere bekende Streetdance crew...

Technische gegevens DVD:

 

Regie: Ben Gregor

EAN: 8713045241704

Taal: Engels met Nederlandse ondertitels

Speelduur: 106 minuten

Schermformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 6 jaar

 

‘Streetdance 3 - All Stars’ wordt door eOne uitgebracht op Blu-ray en DVD.