DVD recensie: WTF - Rémi Gaillard est n’importe qui


De Franse komiek Rémi Gaillard is vooral bekend van zijn practical jokes die op You Tube zijn verschenen. Met zijn absurde humor bereikte het webfenomeen maar liefst meer dan 2 miljard kijkers.


Zo liep Rémi samen met de spelers het veld op tijdens de finale van de Franse beker in 2002 en liet zich feliciteren door de Franse president Jacques Chirac. Ook zijn verschijning als ‘Pac Man’, ‘Mario Kart’ en ‘Kangaroo’ werden miljoenen keren bekeken op You Tube.


Niemand is veilig met Gaillard in de buurt. Van toevallige voorbijgangers, winkeliers, bekende personen en ja zelfs de politie neemt hij beet. In zijn woonplaats Montpellier kent ook bijna iedereen hem door zijn streken.

Over deze hilarische ster is er een bioscoopfilm gemaakt met Gaillard op zijn best. Deze film is nu verkrijgbaar op DVD. Maak kennis met de grootste de clown van het internet. Als kijker krijg je in deze film een stortvloed aan hilarische sketches. Onbegrijpelijk hoe Rémi dit steeds weer opnieuw voor elkaar krijgt!


WTF - Rémi Gaillard est n’importe qui

In de film woont de 38-jarige komiek Rémi Gaillard in een klein appartementje en is nog steeds werkloos. Al zijn vrienden hebben een gezin gesticht en hebben een goedbetaalde job. Zijn vriendin ziet het niet zitten met een grappenmaker zonder geld als partner en Rémi geeft alles op voor haar. Hij wordt een grijze figuur zonder levensvreugde.


Is dit het einde van het internetfenomeen Rémi Gaillard of is de drang naar succes sterker voor Franse komiek dan zijn relatie?

Technische gegevens DVD:


Regisseur: Raphaël Frydman

Acteurs: Franc Bruneau, Rémi Gaillard, Sylvain Katan, Nicole Ferroni, Quentin Jodar, Alban Ivanoff

Verteller: Rémi Gaillard


EAN: 5425019008154

Taal: Frans met Nederlandse  ondertitels

Speelduur: 81 minuten

Schermformaat:16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: vanaf 6 jaar


‘WTF - Rémi Gaillard est n’importe qui’ is uitgebracht op DVD door Lumière