DVD recensie: Piet Piraat Show - De Kleine Dino


Piet Piraat, Stien Struis, Steven Stil en Berend Brokkenpap beleven in de Piet Piraat-show ‘De Kleine Dino’ opnieuw een spannend en vooral leuk avontuur. Deze show is vanaf heden verkrijgbaar op dvd.


Wanneer de bemanning van De Scheve Schuit proviand aan het inslaan is voor hun nieuwe reis vinden ze een ei. Niet zomaar een ei, maar een reusachtig groot ei!


Berend Brokkenpap is in zijn nopjes. Hiervan kan hij een reuze omelet maken. Berend en Steven proberen het ei aan boord van hun schip te krijgen. Maar dat lukt niet zo goed: het ei rolt weg en breekt. Er komt tot hun verbazing een kleine dino uit…


Wat moet Piet Piraat en zijn bemanning met een baby-dino? De vrienden gaan op zoek naar de moeder van deze kleine dino, en de kleine ondertussen al honger heeft gekregen…


Met de hulp van de kinderen in de zaal proberen Piet Piraat, Stien Struis, Steven Stil en Berend Brokkenpap de mama van de dino te vinden. Dat is het begin van een spannend en grappig avontuur voor onze vrienden.

De Piet Piraat-show ‘De Kleine Dino’ is opnieuw een leuke show vol liedjes en dansjes. Ideaal voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar. Dolle pret verzekerd!


De dvd bevat een registratie van de voorstellingen op 2 december 2007 in Chassé Theater in Breda.


Technische gegevens DVD:

 

Acteurs: Anke Helsen, Dirk Bosschaert, Peter Van De Velde, Dirk Van Vooren

 

EAN: 5414233903024

Taal: Nederlands

Speelduur: 75 minuten

Schermformaat: 16:9 Anamorphic

Geluid: Dolby Digital 2.0

Leeftijdsindicatie: Alle leeftijden


'Piet Piraat Show - De Kleine Dino' is uitgebracht door [PIAS] en is verkrijgbaar op dvd.