DVD Recensie: Peppa ~ Pannenkoeken en Peppa ~ De Boomhut


Goed nieuws voor alle Peppa-fans! Nadat er in september 2013 deel 1 en 2 van Peppa op DVD verschenen zijn, ligt er vanaf heden de derde en vierde DVD in de winkel.

 

Peppa is een klein, sympathiek biggetje die samen met haar broertje George bij mama en papa Big woont. Peppa en haar familie maken allerlei avonturen mee.

 

Wil je weten wat lummelen is of wie het tandenfeetje wel mag zijn, moet je zeker deze DVD’s in huis halen. Elke DVD bestaat uit 10 afleveringen van elk zo’n 5 minuten. Ideaal voor de allerkleinsten.

 

Deze tv-serie scoort over de hele wereld. De animatiereeks wordt in maar liefst 180 landen uitgezonden. Van Australië, de Verenigde Staten, Nederland tot het Verenigd Koninkrijk, iedereen is dol op dit schattige biggetje.

 

Deze DVD bevat tien vrolijke, grappige en sociaal educatieve afleveringen waar je elke kleuter of peuter mee zoet krijgt. De ene keer gaan ze kamperen, dan doen ze boodschappen of gaan ze op bezoek bij hun grootouders.

In ‘Papa wordt fit’ doet mama Big aan fitness. Papa Big vindt van zichzelf dat hij fit genoeg is. Maar papa is helemaal niet fit. Hij begint met de oefeningen, maar vindt dit toch maar niks en speelt vals…

 

‘Chloë’s Poppenkast’ begint wanneer de familie op visite gaat bij tante en Ome Big. Chloë is het nichtje van Peppa en George. De drie spelen poppenkast met zelfgemaakte poppen van Chloë. Dan geven ze een voorstelling voor de hele familie...

 

In ‘Meneer Spillebeen’ spelen Peppa en George met de poppen in het poppenhuis. George vindt een spin en stopt die in een bedje in het poppenhuis. Maar Peppa is bang van spinnen en haalt papa erbij…

Krijg je na het bekijken van de DVD’s niet genoeg van Peppa, moet je zeker de website www.peppadvd.nl of www.peppadvd.be bezoeken. Daar vind je naast spelletjes ook nog verhalen, extra afleveringen en zoveel meer!

 

Peppa - Pannenkoeken

Peppa - De Boomhut

Speelduur: 50 minuten

Ondertiteling: Nederlands gesproken

Kijkwijzer: AL

 

Meer info op de website van eOne:

http://benelux.eonefilms.com/films/peppa-de-boomhut

http://benelux.eonefilms.com/films/peppa-pannenkoeken