DVD Recensie: Now You See Me - Louis Leterrier


Vier goochelaars:J. Daniel Atlas (Jesse Eisenberg), Jack Wilder (Dave Franco), Merritt McKinney (Woody Harrelson) en Henley Reeves (Isla Fisher) vormen samen The Four Horseman en treden op in Las Vegas.

 

Met de hulp van een willekeurige toeschouwer uit de zaal weten de vier, terwijl ze op het podium in Las Vegas staan, een bank in Parijs te beroven en het geld te verdelen onder de toeschouwers in de zaal.

Ongelofelijk, vooral wanneer ‘s anderendaags blijkt dat de bank echt blijkt beroofd te zijn. FBI-agent Dylan Rhodes (Mark Ruffalo) en de onervaren Interpol agente Alma Dray (Mélanie Laurent) onderzoeken deze zaak. De vier goochelaars en de man uit het publiek zijn de hoofdverdachten.

 

De twee rechercheurs slagen er niet in de zaak op te lossen. Uit wanhoop vraagt Dylan raad aan de beroemde magiër Thaddeus Bradley (Morgan Freeman). Die is er van overtuigd dat de bankoverval gepleegd is door gebruik te maken van vermommingen en videobedrog. Over één ding zijn Dylan en Alma het eens: The Four Horsemen moeten een handlanger hebben, en het vinden van die persoon is de sleutel tot de oplossing…

‘Now You See Me’ is een Frans-Amerikaanse misdaadfilm geregisseerd door de Franse regisseur Louis Leterrier.  Een spectaculaire film met een fantastisch verhaal. Humor, spanning en mysterie in deze film waarin vier illusionisten kat en muis spelen met de rechercheurs.

 

Een film vol magie en waarbij de toeschouwers zich voortdurend afvragen hoe de vier te werk gaan. Hun slogan is dan ook niet toevallig ‘The closer you think you are, the less you’ll actually see’  

 

‘Now You See Me’ wordt door eOne uitgebracht op DVD en Blu-Ray

Klik hier voor meer info

 

Technische gegevens DVD - Extended Edition:

 

Regisseur: Louis Leterrier

Acteurs: Dave Franco, Isla Fisher, Jesse Eisenberg,Mark Ruffalo, Mélanie Laurent, Morgan Freeman,Woody Harrelson

 

EAN: 8713045240158

Taal: Engels met Nederlandse ondertitels

Speelduur: 120 minuten

Schermformaat: 16:9

Geluid: Dolby Digital 5.1, DTS Digital Surround

Bonus: 'Now Yoy See Me' revealed featurette - A brief history of magic - Deleted scenes - 3 easter eggs

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar