DVD Recensie: & Me - Norbert ter Hall


Het verhaal begint wanneer Eduard (Mark Waschke) uit Berlijn zijn leven een nieuwe start wil geven en vertrekt naar Brussel waar hij als ambtenaar bij het Europese Parlement gaat werken. Ook de Spaanse Edurne (Verónica Echegui) vertrekt naar Brussel. Ze heeft het gezien in het Sitges en vertrekt naar de Europese hoofdstad, waar ze aan de slag gaat als stagaire.


De twee vallen op elkaar, letterlijk, en houden er beiden een gebroken arm aan over. Maar Edurne valt ook figuurlijk voor de knappe Eduard. Ze vertoeft dolgraag in het gezelschap van hem. De jongedame is er zeker van dat zij en Eduard voor elkaar geboren zijn en ze gaat al snel bij hem inwonen, zij het tegen de zin van haar bezorgde moeder.

Wat ze echter niet weet is dat Eduard homoseksueel is. Hij durft het haar niet te zeggen, voelt zich onwennig en laat zich meeslepen door de aantrekkelijke en levenslustige Spaanse. Hij belooft haar zelfs eeuwige trouw.

 

Het verhaal neemt een andere wending wanneer het koppel de Nederlander Richard (Teun Luijkx) ontmoet. De Amsterdamse verhuizer is een graag geziene gast ten huize van Eduard en Edurne. Ze zijn gefascineerd door de Nederlander en er ontstaat een driehoeksverhouding tussen de drie vrienden in Brussel…

‘&Me’ een een mooie, aangrijpende en fascinerende film over geluk, vrijheid en liefde, gebracht door drie sterke acteurs. Een romantische komedie die grotendeels opgenomen is in Brussel. Laat u meeslepen in dit ontroerend verhaal van regisseur Norbert ter Hall.

 

Technische gegevens DVD:

 

Regisseur: Norbert ter Hall

Acteurs: Howard Charles, Mark Waschke, Rafael Cebrián, Rossy de Palma, Teun Luijkx, Verónica Echegui

 

EAN: 5414939459719

Taal: Engels, Duits, Frans, Spaans met Nederlandse, Duitse, Franse en Spaanse ondertitels

Speelduur: 89 minuten

Schermformaat: 2,35:1 Breedbeeld (16:9 COD)

Geluid: Dolby Digital 5.1

Leeftijdsindicatie: Vanaf 12 jaar

 

Klik hier voor meer info